Ghost 0f Sparta Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Merhaba 4K bütçem ile kablosuz 1 mouse almak istiyorum. Vatan, MediaMarkt gibi yerlerden olursa sevinirim
Merhaba 4K bütçem ile kablosuz 1 mouse almak istiyorum. Vatan, MediaMarkt gibi yerlerden olursa sevinirim
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.781 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 Ghost 0f Sparta dedi: Merhaba 4K bütçem ile kablosuz 1 mouse almak istiyorum. Vatan, MediaMarkt gibi yerlerden olursa sevinirim Genişletmek için tıkla... ASUS ROG aim diye bir tane vardı çok iyi aim alabiliyorsunuz.
Ghost 0f Sparta dedi: Merhaba 4K bütçem ile kablosuz 1 mouse almak istiyorum. Vatan, MediaMarkt gibi yerlerden olursa sevinirim Genişletmek için tıkla... ASUS ROG aim diye bir tane vardı çok iyi aim alabiliyorsunuz.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.059 Çözümler 6 15 Temmuz 2024 #3 ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) geri ödeme kampanyası var 3 bine alıyorsunuz bin TL'sini geri veriyor size 2 bine gelmiş oluyor. ASUS Promotion promotion.asus.com
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) geri ödeme kampanyası var 3 bine alıyorsunuz bin TL'sini geri veriyor size 2 bine gelmiş oluyor. ASUS Promotion promotion.asus.com
Ghost 0f Sparta Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 Logitech G X Superlight nasildir acaba? Yada stellseries areox 5/9
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 15 Temmuz 2024 #5 Ghost 0f Sparta dedi: Logitech G X Superlight nasildir acaba? Yada stellseries areox 5/9 Genişletmek için tıkla... Onlara gerek yok. Bunu al geç. Elektronik: Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint 1816TL SS mouselarda kronik scroll problemi var. G Pro X'e de 1800 TL'ye ROG varken o kadar para verilmez.
Ghost 0f Sparta dedi: Logitech G X Superlight nasildir acaba? Yada stellseries areox 5/9 Genişletmek için tıkla... Onlara gerek yok. Bunu al geç. Elektronik: Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint 1816TL SS mouselarda kronik scroll problemi var. G Pro X'e de 1800 TL'ye ROG varken o kadar para verilmez.
Ghost 0f Sparta Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #6 Smmmhunter dedi: Onlara gerek yok. Bunu al geç. Elektronik: Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint 1816TL SS mouselarda kronik scroll problemi var. G PRO X'e de 1800 TL'ye ROG varken o kadar para verilmez. Genişletmek için tıkla... Cok tessekur ederim inceledikten sonra bende bayağı begendim 1 hafta sonra alacağım tekrar tessekkur ederim
Smmmhunter dedi: Onlara gerek yok. Bunu al geç. Elektronik: Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint 1816TL SS mouselarda kronik scroll problemi var. G PRO X'e de 1800 TL'ye ROG varken o kadar para verilmez. Genişletmek için tıkla... Cok tessekur ederim inceledikten sonra bende bayağı begendim 1 hafta sonra alacağım tekrar tessekkur ederim
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.059 Çözümler 6 15 Temmuz 2024 #7 Ghost 0f Sparta dedi: Logitech G X Superlight nasildir acaba? Ya da SteelSeries areox 5/9 Genişletmek için tıkla... SS eski ve çok da iyi değil G PRO'da fiyatını hak etmiyor. Bence e sporcu değilseniz ya da ağır FPS oyuncusu değilseniz bir fareye 4bin kadar vermek gereksiz olabilir ASUS çok kaliteli zaten.
Ghost 0f Sparta dedi: Logitech G X Superlight nasildir acaba? Ya da SteelSeries areox 5/9 Genişletmek için tıkla... SS eski ve çok da iyi değil G PRO'da fiyatını hak etmiyor. Bence e sporcu değilseniz ya da ağır FPS oyuncusu değilseniz bir fareye 4bin kadar vermek gereksiz olabilir ASUS çok kaliteli zaten.
Ghost 0f Sparta Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #8 Bu arada ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00) mouse bu demi? %100 emin olmak istiyorumda
Bu arada ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00) mouse bu demi? %100 emin olmak istiyorumda
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.059 Çözümler 6 15 Temmuz 2024 #9 Ghost 0f Sparta dedi: Bu arada ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00) mouse bu değil mi? %100 emin olmak istiyorumda. Genişletmek için tıkla... Evet biri siyah diğeri beyaz. ben beyaz olanı daha çok beğendim.
Ghost 0f Sparta dedi: Bu arada ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00) mouse bu değil mi? %100 emin olmak istiyorumda. Genişletmek için tıkla... Evet biri siyah diğeri beyaz. ben beyaz olanı daha çok beğendim.
Ghost 0f Sparta Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #10 ozguven_askim dedi: Evet biri siyah diğeri beyaz. ben beyaz olanı daha çok beğendim. Genişletmek için tıkla... Cok tessekur ederim
ozguven_askim dedi: Evet biri siyah diğeri beyaz. ben beyaz olanı daha çok beğendim. Genişletmek için tıkla... Cok tessekur ederim