Claw tutuş biçimini tercih ediyorum. Şu an 7 yıldır bozamadığım Corsair Harpoon RGB Mouse'um var; kauçuk kısımları iyice aşındığı ve kablosuz bir mouse istediğim için artık değiştirmek istiyorum. Bu kez hem işte hem de oyunlarda kullanabileceğim, çok tuşlu, şarjlı ve kablosuz bir model arayışındayım. Özellikle sol tarafta kolay erişebileceğim en az 3 ek tuş olması işim için kolaylık sağlar.
Pilli, dikey, ergonomik veya çizim odaklı modeller ilgimi çekmiyor; FPS oyunları da oynuyorum. Net bir bütçe belirlemedim ancak 4000 TL civarına kadar çıkabilirim. İstediğim gibi bir model bulamazsam Attack Shark X3'e yönelmeyi düşünüyorum. 8K polling rate gibi bir önceliğim yok.
Şu ana kadar incelediğim modeller ve düşüncelerim:
Öneri ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Pilli, dikey, ergonomik veya çizim odaklı modeller ilgimi çekmiyor; FPS oyunları da oynuyorum. Net bir bütçe belirlemedim ancak 4000 TL civarına kadar çıkabilirim. İstediğim gibi bir model bulamazsam Attack Shark X3'e yönelmeyi düşünüyorum. 8K polling rate gibi bir önceliğim yok.
Şu ana kadar incelediğim modeller ve düşüncelerim:
- Logitech G502 X Plus kablosuz Hero 25k – tasarımı alışık olduğumdan farklı ve fiyatı yüksek; fakat kullananların yorumlarını merak ediyorum.
- Corsair darkstar Wireless RGB – tasarımını çok beğendim fakat Türkiye'de satışı olmadığından fiyatına dahi ulaşamadım.
- Glorious model ı 2 RGB kablosuz – tasarım olarak çok uygun görünüyor ancak olumsuz yorumlar nedeniyle güvenip sipariş edemedim.
- Razer Basilisk V3 X HyperSpeed – pilli olduğu için düşünmüyorum.
- Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed – pilli olduğu için düşünmüyorum.
Öneri ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: