4 bin TL kablosuz ve çok tuşlu mouse önerisi

factorexh

Megapat
Daha fazla  
Claw tutuş biçimini tercih ediyorum. Şu an 7 yıldır bozamadığım Corsair Harpoon RGB Mouse'um var; kauçuk kısımları iyice aşındığı ve kablosuz bir mouse istediğim için artık değiştirmek istiyorum. Bu kez hem işte hem de oyunlarda kullanabileceğim, çok tuşlu, şarjlı ve kablosuz bir model arayışındayım. Özellikle sol tarafta kolay erişebileceğim en az 3 ek tuş olması işim için kolaylık sağlar.

Pilli, dikey, ergonomik veya çizim odaklı modeller ilgimi çekmiyor; FPS oyunları da oynuyorum. Net bir bütçe belirlemedim ancak 4000 TL civarına kadar çıkabilirim. İstediğim gibi bir model bulamazsam Attack Shark X3'e yönelmeyi düşünüyorum. 8K polling rate gibi bir önceliğim yok.

Şu ana kadar incelediğim modeller ve düşüncelerim:

1. Logitech G502 X Plus kablosuz Hero 25k – tasarımı alışık olduğumdan farklı ve fiyatı yüksek; fakat kullananların yorumlarını merak ediyorum.
  2. Corsair darkstar Wireless RGB – tasarımını çok beğendim fakat Türkiye'de satışı olmadığından fiyatına dahi ulaşamadım.
  3. Glorious model ı 2 RGB kablosuz – tasarım olarak çok uygun görünüyor ancak olumsuz yorumlar nedeniyle güvenip sipariş edemedim.
  4. Razer Basilisk V3 X HyperSpeed – pilli olduğu için düşünmüyorum.
  5. Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed – pilli olduğu için düşünmüyorum.

Öneri ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair farelerinden olabildiğine uzak dur. İlla kronik bir sorunu çıkıyor.

Glorious hakkında olumsuz yorumlar yapılsa da diğer bir çok ürün de bir o kadar olumsuz yorum alıyor. Fareler çok kişiye özel şeyler. Kimine harika gelen kimine çöp geliyor. Adam kullanmayı bilmiyor ürüne laf atıyor vs.

Razer Deathadder serisi güzeldir. Pilli dahi olsa genel anlamda yapı ve teknoloji olarak sağlam ve uzun ömürlü oluyorlar.

Bütçeni aşıyor biliyorum ama bu fare hem iş hem youn için çok güzel diyebilirim. Başparmak çıkıntısı da var. ELin de büyükse seni tatmin edecektir. Arkadaşım 5 6 ay önce aldı. O sol taraftaki artı eksenli joystick kullanmadığı için onu içinden çıkan kapakla kapattı. Ama sen kullanabilir ve programlayabilirsin yanlış hatırlamıyorsam. Switch'lerini de dilediğin gibi dğeiştirebiliyorsun eskidikçe veya hissiyatını dğeiştirmek istediğinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı