M mopelord Centipat Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:29 #1 Arkadaşlar selam, güzel bir sistem ve Razer DeathAdder V3 Pro mouse aldım. Şimdi sıra klavyeye geldi, önerileriniz benim için değerli. Razer blackvidow V3 tenkeyless 3K civarı fiyata sahip. Wraith W75 4K. Bu 2 model arasında gidip geliyorum, başka önerilere de açığım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:29
Arkadaşlar selam, güzel bir sistem ve Razer DeathAdder V3 Pro mouse aldım. Şimdi sıra klavyeye geldi, önerileriniz benim için değerli. Razer blackvidow V3 tenkeyless 3K civarı fiyata sahip. Wraith W75 4K. Bu 2 model arasında gidip geliyorum, başka önerilere de açığım.
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.938 Makaleler 1 Çözümler 135 Yer İstanbul Bugün 09:38 #2 EPOMAKER RT80 Siyah Gaming Klavye Tatmin edici bir yazma deneyimi sunmak için RT80, beş kat ses ve hissi iyileştiren malzeme içerir. www.gaming.gen.tr
EPOMAKER RT80 Siyah Gaming Klavye Tatmin edici bir yazma deneyimi sunmak için RT80, beş kat ses ve hissi iyileştiren malzeme içerir. www.gaming.gen.tr