4 bin TL klavye ve mouse önerisi

YAF

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, klavye mouse önerisi için yazmış bulunmaktayım toplam 4 bin TL bütçem var (klavye 2 bin mouse 2 bin), ücrette biraz daha yukarı çıkabiliriz. FPS ve roleplay oyunları oynayan biriyim aynı zamanda yazılımla uğraşıyorum bana uygun mouse klavye sizce nedir (klavye kablolu olabilir mouse kablosuz olsun)?

Son düzenleyen: Moderatör:

%75 veya TKL olur mu klavye?

mousede size önerim logitech g305 modelidir hem ucuz hem kablosuz kendimde kullanıyorum gayet memnunum fiyatı ortalama 1500 1600 civarlarında

klavye:razer ornata v3x yine kendi kullandıgım modeli öneriyorum gercekten performansı yüksek fiyatı düşük fiyatı ortalama 1300 1400 civarlarında
su dökülürse korkmayacagın tek klavye klavyenin içindeki tuş plastikleri hafif oldugundan su veya herhangi bir sıvı döküldügünde bozulma gibi bi derdi yok

mouse shapesini hangisininkini seversen onu al. özellikleri aynı. Mağaza sayfası - bütün ürünler burada

Arkadaşın bütçesi daha yüksek. Ve ayrıca önerdiğiniz klavye membrane.

scyrox mouse v8 ve v6 arasındaki fark ne çözemedim onu ve inceleme videoları varsa atabilirmisin

Scyrox mouse V8 ve V6 arasındaki fark ne çözemedim onu ve inceleme videoları varsa atabilir misin?

Aralarındaki tek fark şekilleri ve ağırlıkları. Scyrox V8 36 gram V6 40 gram. Bulursam video atayım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bunları inceledim fakat mouse zaten elime uymadı klavye ise razer kulanmayı sevmiyorum o yüzden aklımda onlara benzer steelseries apex 3 tkl ve rival 3 wirelees var bide diğer arkadaşın attığı klavye mouse inceliyeceğim

bütçen az daha çıkar ise klavye için : VGN V87 Mekanik Klavye

önerebileceğin başka mouse seçeneceği varmı yine mouse konusu önemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…