4 bin TL manyetik switch klavye önerisi

Bütçe
4000

Taric bin Zilean

Hectopat
Daha fazla  
Son zamanlarda duymaya başladığım. Switch türünü aşırı merak ediyorum. Arkadaşa alacağız da. Var mı tavsiyeler? Hangi marka alınmalı? 4 bin TL bandında bulunabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tam 4000 de yok sanırım. Uygun fiyatlı olarak fun60 pro var. Bir de 4000 nin biraz üstünde bazı modeller var.

Hocam son 2 attığım cashbackler ile 4200 yapıyor.

Bir de vgn a75 var, tam sizin bütçeye uygun ama outemu manyetik switch kullandığı için çok güven vermiyor. Yine de kendim kullanmadığım için çok yorum yapamıyorum, kullanan kişilerin konularına bakarsanız aklınızda daha düzgün fikirler oluşur.

Hocam en iyi seçeneklerin hepsini önermiş önerecek bir şey kalmadı.

Uygun fiyatli olarak mad68he yide unutmayalim hocam.

@Yuiis @XPlasma @kxy siz olsanız hangisini önerirsiniz? Bir de bu klavyelerin numpadli olanları var mıdır acaba? Arkadaş küçük klavye kullanır mı bilmiyorum açıkçası.

Ek olarak ben de beğendim klavyeleri. Omen encoder red switch kullanıyorum ve lol gibi oyunlarda q w q kombinasyonunu hızlı yapınca 2. q yu görmüyor mesela. Bu tarz bi manyetik switch'te de olur mu o tarz durumlar? Kendime de alabilirim duruma göre.

Ben şahsen W75' tercih ederdim. Oda görünüşü hoşuma gittiğinden dolayı ama bunların hepsi alınır. Bu arada bu bütçede %100 manyetik bulmak çok zor.

Hepsi alinir hocam. Sahsen W75'i alirim. Rapid trigger oldugu icinde o bahsettiginiz sorun olmaz.

siz olsanız hangisini önerirsiniz? Bir de bu klavyelerin numpadli olanları var mıdır acaba? Arkadaş küçük klavye kullanır mı bilmiyorum açıkçası.
Numpadli manyetik switch hiç görmedim. %60-65 yeterliyse fun60 pro yada mad68 alın, yeterli olur diye düşünüyorum. %75 lazımsa ben akko m1w v3 he öneririm. Diğerleri de kötü değil tabi hatta 2. ele yöneilirseniz w75 i uygun bütçeli bulabilirsiniz belki ama mümkünse ilk seriden uzak durun. Çünkü ilk seride sorun yaşayan çok olmuştu, sonraki serilerde sorunların çoğunu düzelttiler.

Diğer 2 kişi w75'i önermişti. Siz önermez miydiniz? Nereden anlayabilirim ilk veya sonraki seri olduğunu? m1w v3'ün de rengi çok cırtlak geliyor hocam. Pek sevemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…