4 bin TL monitör önerisi

Viiole

Attopat
Daha fazla  
Bunlar arasından hangisi seçilmeli? İyzico kampanyasından fiyatları 3500-4000'e düşüyor.

En üstteki. Onun pivot versiyonunu kullanıyorum ve kelimenin tam anlamıyla efsane.

3. veya 1. alınabilir. ACER Nitro'da çok güzel bir monitör. HDR 10 desteği falanda var.

Şu an aktif olarak Acer kullanıyorum. Herhangi bir sorunuz varsa cevaplayalım.

Şu an aktif olarak Acer kullanıyorum. Herhangi bir sorunuz varsa cevaplayalım.
valla hocam sorularım klasik sorular olur ghosting, ölü pixel vs, şuan msi g244f e daha çok içim ısındı gibi ama

Vallahi hocam sorularım klasik sorular olur ghosting, ölü pixel vs, şu an MSI G244F e daha çok içim ısındı gibi ama.

Şöyle hocam benim gözüme batan herhangi bir ghosting olmadı. Testlerdede herhangi bir şey dikkatimi çekmedi.

Ölü pixel için ise her zamanki gibi testimi yaptım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Ne yalan söyleyeyim hocam MSI'da güzel bir seçenek gibi geldi. Sanırsam pivotta var ve ekstra rahatlık sağlar.

hocam şimdi biraz daha araştırdım da g244f e gelen geçen sallamış senin monitöre biraz daha yöneldim şimdi ışık sızması vs var mıdır max parlaklık yeterli mi, renk gamutu nasıl, monitör ayarlarından nelere erişebiliyoruz son olarak cs2 gibi rekabetçi oyunlardaki deneyimini de söylersen sevinirim şimdiden teşekkürler yardımın için

Ayarları şöyle özetleyeyim hocam daha iyi anlarsınız.

Işık sızması vs. yok hocam cihazda. Parlaklık kısmında kendi ayarlarımı kullanıyorum ama Max değerleri gerçekten parlak.

HDR beni çok etkilemişti. Hikayeli oyunlarda kullanıyorum ve gerçekten akıyor.

Renk kısmı nırmal hocam çok ayardır vs. var çok anlamıyorum o taraftan stok halde kullanıyorum. CS, BF1 gibi oyunlarda benim için 75 Hz'den sonrası inanılmaz.

Benim deneyimlerim böyle hocam. İtopya indirimlerinde uyguna bulup sepete atmıştım. Severek kullanıyorum.

İkna oldum valla hocam muhtemelen bunu alacağım tekrardan teşekkür ederim yardımların için

İkna oldum vallahi hocam muhtemelen bunu alacağım tekrardan teşekkür ederim yardımların için

Estağfirullah hocam yardımcı olduysak ne mutlu bize. Güle güle kullanın hocam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…