4 bin TL MSI A320M-A Pro GT 740 sistem yükseltme tavsiyesi

khan356

Decapat
Daha fazla  
MSI A320M a Pro
GT 740
Ryzen 3 4100
8 GB RAM

Merhaba yukarıda belırttıgım sısteme yukseltme yapmak ıstıyorum. ekran kartı çöp, oyun oynatmıyor. ne almalıyım? Bütçe 3-4 bın TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI A320M a Pro.
GT 740.
Ryzen 3 4100.
8 GB RAM.

Merhaba yukarıda belırttıgım sısteme yukseltme yapmak ıstıyorum. Ekran kartı çöp, oyun oynatmıyor. Ne almalıyım? Bütçe 3-4 bın TL.

5-6 bin arası temiz 2060 bakabilirsin bütcenize uygun kartların çoğu miningli olur.

MSI A320M a Pro
GT 740
Ryzen 3 4100
8 GB RAM

Merhaba yukarıda belırttıgım sısteme yukseltme yapmak ıstıyorum. ekran kartı çöp, oyun oynatmıyor. ne almalıyım? Bütçe 3-4 bın TL.
RTX 2060'a alternatif RX 5600XT var. Rahat bulunuyor 2060'a nazaran, onu alabilirsiniz. Oda yoksa GTX 1660S/Ti.

3 bin TL'ye bir tane temiz bulmuştum deneyebilirsin falan dedi tamirci adam temizdir herhalde.

Kart eğer ki hiç açılmamışsa temiz olabilme ihtimali yüksek tanıdığın birisi varsa anlayan göstermelisin fanlarını falan yağlayıp kozmetiği hallledip kullanılabilir arkasında vida üstünde yapışkan güvenlik kağıdı duruyorsa muhtemelen açılmamıştır.

Bu sisteme kaç watt PSU almam gerek 2.el PSU alinabilir mi?

İleride yükseltme yapacaksanız işlemci RAM SSD olsun 2060 aldığınızı varsayarak söylüyorum 550W iş görür fazlasıyla ama yükseltme için 700 almak mantıklı 2.el PSU önermem şahsen bilindik markalardan almanı öneririm fırsatlar oluyor sitelerde yakalayabilirsen almalısın şu an için.

Bu sisteme kaç watt PSU almam gerek 2.el PSU alinabilir mi?
Bütçenize göre değişir.

Sıfır alınacaksa ise şahsen şu ikisini öneririm:

NZXT bariz daha iyi tabi, mümkünse NZXT ile PSU sorununu kökten çözüm derim. Kalite önemli PSU için yoksa insanı pişman eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı