Hocam simdi uzun bir yazi olacak ama ben de oyuncu koltuklarina bakiyordum. Bir sure sonra gordugum sorun ve sikayetlerden, harcanan paralarin o koltuklara degmeyecegini anladim. Ofis koltuklari kategorisinde en iyisini bulmaya calisiyordum. Kisa bir sure sonra dunyada en cok kullanilan koltuklardan biri olan IKEA markus u gordum. Markus u arastirdim yerli yabanci cogu kisi memnundu. Acaba hiç kotu yorum yapacak birileri cikmayacak mi diye dusunuyordum. Sonunda o kisiyi buldum.
YouTube'da onur naci ozturkler diye bir adam var, Photoshop isleriyle ugrasiyor. O, tasinma videosu atmisti vlog olarak. Orada yeni aldigi koltugu markus u gosteriyordu ancak begenmemisti. Markus yerine eski kullandigi seduna thunder Pro modelinin daha rahat oldugunu soyluyordu. Adam, markus a odedigi para sedunanin iki kati olmasina ragmen sedunanin daha rahat oldugunu soyluyordu. Belki de fiyatina gore oyle bir yorum yapmistir ben kacirmisimdir bilmiyorum. Sedunayi ilk kez o videoda duymustum.
Seduna artik benim F/P koltugum oldu diyebilirim ancak HB de urunun bir yildizli yorumlarini okuyunca bir yandan da soguyorum urunden. Tabii fiyati sebebiyle, bunu almayacaksak baska ne alabiliriz diye dusundugumde tekrar seduna aklimi celiyor
.
Son olarak hocam kotu yorumlari oku ve basina gelebilecegini bilerek sipariş ver. Alirsan eger yorumlarini bekleriz.