4 bin TL'ye amfi önerisi

kutay ÇEVİK

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bir elektrogitar almayı planlıyorum ve bunan yanında da tabii ki bir amfinin de ihtiyaç olacağını düşünüyorum. Başlangıç aşaması için hangi amfi alınmalı? Önerilerinizi bekliyorum. (bütçe 4000TL civarı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Blackstar dijital bir amfi ve cleanleri çok başarısız sesi biraz boğuk fakat drive tonları bu seviyedeki amfiler arasında en iyisi.

Mg serisi ise clean ve Edge of break up soundları iyi Drive tonları ise idare eder çok iyi değil.

Orange crush serisi ise mg serisi ile benzer fakat daha farklı bir yanı var ses karakterini seven çok seviyor sevmeyen ise çok gıcık oluyor internetten iki amfinin karşılaştırmasını dinlemelisiniz.

Onun dışında amfilerin sürücü boyutları da önemli Blackstar'ın kullandığı 3.5 ınch fındık boyutundaki sürücüler ses kalitesinden onemli bir seviyede ödün vermenize sebep oluyor. Mg 10 6,5 ve orange crush serisinin (10 wat olan için) 8 ınch olanları ise gayet yeterli.

Son düzenleme:
Blackstar dijital bir amfi ve cleanleri çok başarısız sesi biraz boğuk fakat Drive tonları bu seviyedeki amfiler arasında en iyisi.

Mg serisi ise clean ve Edge of break up soundları iyi Drive tonları ise idare eder çok iyi değil.

Orange crush serisi ise mg serisi ile benzer fakat daha farklı bir yanı var ses karakterini seven çok seviyor sevmeyen ise çok gıcık oluyor internetten iki amfinin karşılaştırmasını dinlemelisiniz.

Onun dışında amfilerin sürücü boyutları da önemli Blackstar'ın kullandığı 3.5 ınch fındık boyutundaki sürücüler ses kalitesinden onemli bir seviyede ödün vermenize sebep oluyor. Mg 10 6,5 ve orange crush serisinin (10 wat olan için) 8 ınch olanları ise gayet yeterli.

Hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim sanırım MG10 ya da MG15 alacağım. İyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı