4 bin TL'ye ASRock H410-HDV M.2 için işlemci önerisi

mami122

Centipat
Merhaba, şu an kullandığım işlemci i3 10100F ama yükseltmek istiyorum, hangi işlemciyi önerirsiniz?

Ekran kartım: RX6600
Ana kart: ASRock H410-HDV M.2
Bütçe: 3-4k

Hocam 11400F anakarta uygun mu acaba nereden bakabiliriz.

LGA 1200 sokete sahipsiniz LGA 1200 soketi olan her işlemciyi anakartınıza takabilirsiniz.

Ama şahsi görüşüm biraz daha para biriktirip daha yeni bir anakart, işlemci kombinasyonu yapabilirsiniz.

LGA 1200 sokete sahipsiniz LGA 1200 soketi olan her işlemciyi anakartınıza takabilirsiniz.

Ama şahsi görüşüm biraz daha para biriktirip daha yeni bir anakart, işlemci kombinasyonu yapabilirsiniz.

Önerebileceğiniz bir kombinasyon var mıdır hocam ekran kartıma uygun ileri Zaman'da düşünebilirim.

Önerebileceğiniz bir kombinasyon var mıdır hocam ekran kartıma uygun ileri Zaman'da düşünebilirim.

Hangi ekran kartını kullanıyorsunuz?

Özür dilerim üst ilk mesajda yazıyormuş

Teşekkür ederim hocam.

Hocam bu arada ana kartımı satmayı düşünüyorum da piyasa da sıfırı yok ortalama fiyatı nedir sizce.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam.

Hocam bu arada ana kartımı satmayı düşünüyorum da piyasa da sıfırı yok ortalama fiyatı nedir sizce.

Elinizde ki kartın ikinci el olduğunuda hesaba katarsak 1000-1400 civarı diyebilirim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…