- Makaleler
- 5
İkinci el olarak 4000 TL'ye buldum. Alınır mı? İkinci elde öneriniz varsa 7000 TL'ye kadar çıkabilirim.
İkinci el olarak 4000 TL'ye buldum. Alınır mı? İkinci elde öneriniz varsa 7000 TL'ye kadar çıkabilirim.
Peki sıfır olarak 15k geçmeyecek şekilde ne alınabilir? Bambulab'ın teslimatları Mart başına kadar sarkmış durumda. Pek stok beklemek istemiyorum.Ender 3 V3 KE veyahut ELEGOO neptune 4 bakın. Ender 3 v2 / s1 / pro modelleri artık bir hayli eski.
Sıfıra gerek yok açıkçası. Bambu Lab A1 sorunlu şimdilik. NTC yanıyor. Hatta bugün konusu açıldı.Peki sıfır olarak 15k geçmeyecek şekilde ne alınabilir? Bambulab'ın teslimatları Mart başına kadar sarkmış durumda.
Peki Hi yerine Bambulab beklenmeye değer mi?Sıfıra gerek yok açıkçası. Bambu Lab A1 sorunlu şimdilik. NTC yanıyor. Hatta bugün konusu açıldı.
Ön sipariş ile gelecek yazıcıda sorun olmayabilir belki bilmiyorum. Muhtemelen düzeltilmiştir. @Siyah Martı sizin bir bilginiz var mı hocam o konu hakkında?
ELEGOO neptune 4 pro veyahut Creality Hİ / V3 dışında pek bir seçenekte yok.
Sıfıra gerek yok açıkçası. Bambu Lab A1 sorunlu şimdilik. NTC yanıyor. Hatta bugün konusu açıldı.
Ön sipariş ile gelecek yazıcıda sorun olmayabilir belki bilmiyorum. Muhtemelen düzeltilmiştir. @Siyah Martı sizin bir bilginiz var mı hocam o konu hakkında?
ELEGOO neptune 4 pro veyahut Creality Hİ / V3 dışında pek bir seçenekte yok.
Hi yerine Bambu için beklemeye değer mi?![]()
Reports of the previously-recalled Bambu Lab 3D printer being a fire hazard resurface, new power board component issue identified as the cause — Bambu says the A1's issue has been addressed, affected units replaced or repaired
Users have posted photos of damaged 3D printers, but Bambu Lab says the issue has already been fixed.www.tomshardware.com
Burada 2025 3.çeyrekte düzeltildiği yazıyor, Metatechtr'den alınacaksa onlar teyit edebilir.
Peki Hi yerine Bambulab beklenmeye değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.