4 bin TL'ye Ender 3 V2 alınır mı?

Bütçe
7000
İkinci el olarak 4000 TL'ye buldum. Alınır mı? İkinci elde öneriniz varsa 7000 TL'ye kadar çıkabilirim.

Ender 3 V3 KE veyahut ELEGOO neptune 4 bakın. Ender 3 v2 / s1 / pro / smart ve pro modelleri artık bir hayli eski.

Son düzenleme:
Peki sıfır olarak 15k geçmeyecek şekilde ne alınabilir? Bambulab'ın teslimatları Mart başına kadar sarkmış durumda.
Sıfıra gerek yok açıkçası. Bambu Lab A1 sorunlu şimdilik. NTC yanıyor. Hatta bugün konusu açıldı.

Ön sipariş ile gelecek yazıcıda sorun olmayabilir belki bilmiyorum. Muhtemelen düzeltilmiştir. @Siyah Martı sizin bir bilginiz var mı hocam o konu hakkında?

ELEGOO neptune 4 pro veyahut Creality Hİ / V3 dışında pek bir seçenekte yok.

Son düzenleme:
Sıfıra gerek yok açıkçası. Bambu Lab A1 sorunlu şimdilik. NTC yanıyor. Hatta bugün konusu açıldı.

Ön sipariş ile gelecek yazıcıda sorun olmayabilir belki bilmiyorum. Muhtemelen düzeltilmiştir. @Siyah Martı sizin bir bilginiz var mı hocam o konu hakkında?

Peki Hi yerine Bambulab beklenmeye değer mi?

Burada 2025 3.çeyrekte düzeltildiği yazıyor, Metatechtr'den alınacaksa onlar teyit edebilir.

Burada 2025 3.çeyrekte düzeltildiği yazıyor, Metatechtr'den alınacaksa onlar teyit edebilir.
Peki Hi yerine Bambulab beklenmeye değer mi?
Hi yerine Bambu için beklemeye değer mi?

Daha ucuz alındığı sürece değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı