Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.mecmonkey.com
ben ikisi içinde 4 bin olarak anlamışım düzeltiyorum.evet ikisi için de ayrı ayrı 4k
Ben ikisi içinde 4 bin olarak anlamışım düzeltiyorum.
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
WAIZOWL OGM Pro v2 Typo Wave Gaming Mouse
Pro V2 versiyonu OGM Pro’dan %28 daha hafiftir, daha çevik, duyarlı bir his sağlar ve daha sürükleyici bir oyun deneyimi için oyuncuların kontrolünü artırır.www.gaming.gen.tr
ben ikisi içinde 4 bin olarak anlamışım düzeltiyorum.
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
WAIZOWL OGM Pro v2 Typo Wave Gaming Mouse
Pro V2 versiyonu OGM Pro’dan %28 daha hafiftir, daha çevik, duyarlı bir his sağlar ve daha sürükleyici bir oyun deneyimi için oyuncuların kontrolünü artırır.www.gaming.gen.tr
teşekkürler ikisini de beğendimAlüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.mecmonkey.com
Bütçe artarsa bunu da alabilirsiniz. Daha iyisi varsa da ben bilmiyorum.
Chilkey ND75 Mekanik Klavye bu.
o zaman Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye bu klavye ile ninjutsu sora alacagım. R1 superlight da asimetrik ama çok hosuma gitmedi simetrik bir mouse istiyorumKlavye tarafında bu güzel olur. Eğer claw tutuyorsan bu mouse eline oturur.
Mecmonkey de alırken eğer hala geçerli ise keymo kodunu kullanın.Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse
Ürün donanımsal olarak 8000 Hz raporlaması destekler. Kutu içeriğinden gelen standart alıcı ile maksimum 1000 Hz olarak kullanılmaktadır. Ürünün 8000 Hz olarak kullanılması için SnappyFire 8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün...wraithesports.com
teşekkürler ikisini de beğendim
o zaman Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye bu klavye ile ninjutsu sora alacagım. R1 superlight da asimetrik ama çok hosuma gitmedi simetrik bir mouse istiyorum
logitech g pro x superlight 2 modeli 4 bin lira olsa önerirdim hakettiği fiyat bu civarlar bence ama fiyatı yüksekSizden bir G Pro beklerdim hocam naptınız. W75 alınmaz kasası çok problemli.
logitech g pro x superlight 2 modeli 4 bin lira olsa önerirdim hakettiği fiyat bu civarlar bence ama fiyatı yüksek
ergonomik ama biraz fazla şişkin sora tahminimce daha rahat kayacaktır elimde