4 bin TL'ye idarelik telefon önerisi

ense0

Centipat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
realme 10 G99 8GB RAM 128GB internal storage+ 64GB Samsung microSD
Meslek
Öğrenci
4-6 ay kullanacağım şimdilik elimde bir şey olsun diye alıyorum önceki sürekli sorun çıkarıyordu, bilindik bir markanın çok eski olmayan bir modeli olsun yeterli çok bir şey beklemiyorum.

Fiyat aşağı indikçe antutu skoru yerlere iniyor yerlere kadar inmesin diyorsan kamera önemli değil diyorsan tüm testlerini yapıp yarı fiyatına bulabilirsen sağlam bi HONOR PLAY alabilirsin. Rova marka batarya taktırıp kullanabilirsin. Pubgde 60fps veren en ucuz telefon A101e gelmişti 2019da. Pubgnin içinden de bizzat oyunu açınca reklamı çıkıyordu. Sadece işlemcisi s9 civarı birazcık s9un gerisinde amiral işlemci. Diğer özellikleri giriş seviyesi o yüzden ucuz.

Hocam bu bütçede düzgün sıfır cihaz bulamazsınız. S8 Plus veya S9 gibi bir cihaz çok daha iş görür.

Hocam biliyorum ama şuan pek ne olduğuna bakmıyorum ihtiyacım var, derler ya "alo" desin yeter. Sonrasında XR geçmeyi düşünüyorum.

Hocam alo da diyemeyebilirsin bazen. Uygulamalar öyle bi hantallaşıyor ki artık antutu skoru çok düşük telefonlar bazen acayip kasabiliyor kilitlenebiliyor uygulama açınca iki tane. Geçen arkadaş a00 bilmemkaç en düşük samsungu almış telefon çok büyük ve yavaşlıktan kilitlendi kaldı kapatıp açtı. Şarjı bitmek bilmiyor çünkü işlemci yavaşlıktan güç harcamıyor zaten. Oyun açsan 5fps ama batarya da bitmiyor.

Fiyat aralığından bakıp antutu skorlarına bak antutu skoru en yüksek olanı al derim.

Ama benim bir diğer tavsiyem o fiyatlardaki yenilenmiş ikinci el bir iphonea bakabilirsin easycepvs gibi yenilenmiş telefonculardan. iphone 7 falan şu an iş görür üzmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı