omuco0 Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar 4K bütçem var Intel işlemci önerirseniz sevinirim. Ekran kartım AMD Radeon HD 6750 2 GB.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 31 Ekim 2023 #2 2. el mi sıfır mı? Ayrıca bütçeye anakart dahil mi?
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 31 Ekim 2023 #3 Anakart RAM ne var elinde?
omuco0 Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #4 PALOT ELAMDAR dedi: Anakart RAM ne var elinde? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum hocam ama intel destekliyor anakart'da şuan intel var PALOT ELAMDAR dedi: Anakart RAM ne var elinde? Genişletmek için tıkla... ram 4 gb PALOT ELAMDAR dedi: Anakart RAM ne var elinde? Genişletmek için tıkla... ram 4 gb PALOT ELAMDAR dedi: Anakart RAM ne var elinde? Genişletmek için tıkla... ram 4 gb
PALOT ELAMDAR dedi: Anakart RAM ne var elinde? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum hocam ama intel destekliyor anakart'da şuan intel var PALOT ELAMDAR dedi: Anakart RAM ne var elinde? Genişletmek için tıkla... ram 4 gb PALOT ELAMDAR dedi: Anakart RAM ne var elinde? Genişletmek için tıkla... ram 4 gb PALOT ELAMDAR dedi: Anakart RAM ne var elinde? Genişletmek için tıkla... ram 4 gb
Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #5 omuco0 dedi: Bilmiyorum hocam ama Intel destekliyor Anakart'da şu an Intel var. RAM 4 GB. RAM 4 GB. RAM 4 GB. Genişletmek için tıkla... Hangi soket oldugu önemli anakartın modelini at.
omuco0 dedi: Bilmiyorum hocam ama Intel destekliyor Anakart'da şu an Intel var. RAM 4 GB. RAM 4 GB. RAM 4 GB. Genişletmek için tıkla... Hangi soket oldugu önemli anakartın modelini at.
omuco0 Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #6 PALOT ELAMDAR dedi: Anakart RAM ne var elinde? Genişletmek için tıkla... 4 gb ram Tuhoiisa dedi: Hangi soket oldugu önemli anakartın modelini at. Genişletmek için tıkla... şimdi pc yi açamam nasıl yani soket Tuhoiisa dedi: Hangi soket oldugu önemli anakartın modelini at. Genişletmek için tıkla... şimdi pc yi açamam nasıl yani soket
PALOT ELAMDAR dedi: Anakart RAM ne var elinde? Genişletmek için tıkla... 4 gb ram Tuhoiisa dedi: Hangi soket oldugu önemli anakartın modelini at. Genişletmek için tıkla... şimdi pc yi açamam nasıl yani soket Tuhoiisa dedi: Hangi soket oldugu önemli anakartın modelini at. Genişletmek için tıkla... şimdi pc yi açamam nasıl yani soket
Q QwelorD Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 267 31 Ekim 2023 #7 Anakartın modelini atarsan oradaki LGA soketine göre yardımcı olabiliriz dostum.
omuco0 Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #8 tamam anakart modeline nasıl bakıcam ? QwelorD dedi: Anakartın modelini atarsan oradaki LGA soketine göre yardımcı olabiliriz dostum. Genişletmek için tıkla...
tamam anakart modeline nasıl bakıcam ? QwelorD dedi: Anakartın modelini atarsan oradaki LGA soketine göre yardımcı olabiliriz dostum. Genişletmek için tıkla...
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 31 Ekim 2023 #9 omuco0 dedi: 4 GB RAM. Şimdi PC'yi açamam nasıl yani soket. Şimdi PC'yi açamam nasıl yani soket. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal LGA 1155'dir DDR 3 ona da yükseltme yapmaya değmez.
omuco0 dedi: 4 GB RAM. Şimdi PC'yi açamam nasıl yani soket. Şimdi PC'yi açamam nasıl yani soket. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal LGA 1155'dir DDR 3 ona da yükseltme yapmaya değmez.
omuco0 Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #10 PALOT ELAMDAR dedi: Büyük ihtimal LGA 1155'dir DDR 3 ona da yükseltme yapmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol
PALOT ELAMDAR dedi: Büyük ihtimal LGA 1155'dir DDR 3 ona da yükseltme yapmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol