4 bin TL'ye iPhone 7 vs 9 bin TL'ye Android telefon

o1fayuk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sene lise son senem telefonum kırıldı. Şu an pek bir bütçem yok 4-5 bin TL'ye temiz ikinci el iPhone 7 mi almak mantıklı, yoksa gidip faturaya yansıtıp 8-9 bin liralık Android mi almak mantıklı? Benim düşüncem 8-9 binlik Android'ler sadece pil açısından iyi onun dışında iPhone 7 hala çoğu Android'den iyi gibi geliyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 yıldır iphone 7 kullanıyorum eğer çok kullanılmamışsa kısa süreli geçebilirsin ama uzun vadeli kullanım önermiyorum telefon değiştirmek için deli gibi ötv indirimini bekliyorum.

Arkadaşlar bu sene lise son senem telefonum kırıldı. Şu an pek bir bütçem yok 4-5 bin TL'ye temiz ikinci el iPhone 7 mi almak mantıklı, yoksa gidip faturaya yansıtıp 8-9 bin liralık Android mi almak mantıklı? Benim düşüncem 8-9 binlik Android'ler sadece pil açısından iyi onun dışında iPhone 7 hala çoğu Android'den iyi gibi geliyor bana.

iPhone 7 öldü artık hocam kullanılacak gibi değil ablamın iPhone 7'si vardı kapanıp geri açılıyor onun dışında çoğu şeyi desteklemiyor güncelleme gelmiyor bence Android alın hocam.

Hocam bir kaç yıla onun da hali iphone 6 gibi olacak işlemcisini yavaşlatacaklar güncelleme desteğini geçtim eski ios sürümüne sahip olduğu için uygulama desteği bitecek

Desteği biteceği için benim gözümde bir işe yaramaz ama Apple fanları saldırır şimdi bana.

Iphone 7 çıkış tarihi 2016 üzerinde tam 7 yıl geçmiş. Sıfır alsan raf ömrünü tamamlamış. İkinci el alsan yorgun cihaz. Apple desteği desen bitmek üzere. Bu yüzden bir android daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı