4 bin TL'ye kadar fare önerisi

• Konuyu başlatan ION
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 271
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Arkadaşlar ben de mouse arayışı içindeyim ama bu konuşulan mouse markalarının garantilerine hangi firma bakıyor? Mesela ROG Gladius II'i aimpoint kullanıyordum 8 ayda orta tuşu arızalandı. Penta'ya gönderdim bugün. Garantiden gelecek dönüşü beklemeden mouse almak istiyorum. Önerebileceğiniz mouse var mıdır? Bütçe maksimum 4K.

@RyNx358
@dixtuel

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben de mouse arayışı içindeyim ama bu konuşulan mouse markalarının garantilerine hangi firma bakıyor? Mesela ROG Gladius II'i aimpoint kullanıyordum 8 ayda orta tuşu arızalandı. Penta'ya gönderdim bugün. Garantiden gelecek dönüşü beklemeden mouse almak istiyorum. Önerebileceğiniz mouse var mıdır? Bütçe maksimum 4K.

@RyNx358
@dixtuel

Elin büyük ise Sora V2 değil ise Scyrox V6 veya V8 öneririm Scyrox önermemin amacı 8K dongle ile birlikte gelmesi ancak sora için bu geçerli değil.

1743703063750.png

Ekstra olarak 3 farenin shapei.

Hocam öncelikli olarak tutuş şekliniz nedir?
Hocam ceza yedim az önce başka bir konuya öneri istedim bilmeden. Cevap yazamadım kusura bakmayın. Palm tutuş. Ayrıca scyrox v8 sarı renk çok hoşuma gitti ama arıza yapması durumunda muhattap bulabilir miyiz ?

Hocam ceza yedim az önce başka bir konuya öneri istedim bilmeden. Cevap yazamadım kusura bakmayın. Palm tutuş. Ayrıca Syrox V8 sarı renk çok hoşuma gitti ama arıza yapması durumunda muhatap bulabilir miyiz?

Tabii ki bulabilirsin 2 yıl Gaming gen garantili.

Peki bu ürün nasıldır ? Amazon piyasanın bir hayli altında satıyor gibi. Kutudan 8K dongle çıkmıyormuş sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı