blablablab
Decapat
FPS tarzı oyunlar oynuyorum genelde, şu anki monitörüm çok dandik ve küçük olduğundan yenisini almaya karar verdim. Curved olsa daha iyi olur.
FPS tarzı oyunlar oynuyorum genelde, şu anki monitörüm çok dandik ve küçük olduğundan yenisini almaya karar verdim. Curved olsa daha iyi olur.
Gözün kapalı alabilirsiniz hocam fiyat performans ürünü panel kaliteside gayet güzel.
![]()
ViewSonic VX2779-HD-PRO 27" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync HDR10 FHD SuperClear IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ViewSonic VX2779-HD-PRO 27" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync HDR10 FHD SuperClear IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VX2779-HD-PRO ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam fiyatı falan güzel gözüküyor da 27 inch çok büyük degilmi ya
7 bin tl yazıyor ben mi yanlış baktımSamsung LC24RG50FQMXUF Önerim bu olur çift hdmi ve display portu mevcut
Uzun zamandır bakmıyordum fiyatlara stok bitmiş üzgünüm 24'' Monitör / Samsung LC24RG50FQMXUF (Display+HDMI) 144Hz Curved bütçenize en yakın burayı buldum site ve sayfa güvenilir7 bin tl yazıyor ben mi yanlış baktım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.