4 bin TL'ye kadar parfüm önerisi

Hazır indirimler gelmişken sizlerden öneri alayım dedim. Kış için parfüm alacağım, 16 yaşındayım önerileri buna göre yaparsanız sevinirim. Bütçe 4 bin TL'ye kadar çıkabilir. Popüler kokular olması beni bozmaz, hatta daha iyi olur. Öneri yapan herkese çok teşekkür ederim.

JPG Le Male Elixir gençler için uygun bir kokudur kışlıktır tatlıdır.
JPG Le Male le Parfum olabilir bahartlı kokudur kışlıktır.

Hocam bence popüler olması kötü değil ama herkes aynı koktuktan sonra da bir anlamı kalmıyor bence.
Hermès - Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver, Eau de parfum - bunu öneriyorum ben.

Bence de bir anlamı kalmıyor. Fakat çevremde genel olarak bu fiyatlara parfüm kullanan çok kişi yok açıkçası. Popüler olması iyi olur dememin sebebi çoğunlukla kokularının daha güvenilir olduğunu düşünmemdir. Öneriniz için çok teşekkür ederim.

JPG'Le Male Elixir gençler için uygun bir kokudur kışlıktır tatlıdır.
JPG'Le Male'le parfum olabilir bahartlı kokudur kışlıktır.

Çok sağ olun. Başka markalardan önerileriniz varsa dinlemekten memnuniyet duyarım.

Az biraz daha büyük olsan Bois Imperial önerirdim. Boss Bottled Triumph Elixir öneriyorum.

Diyor fahrenheit le parfüm, JPG'Le Male Elixir, boss scent Elixir, invictus victory Elixir, azzaro the Most Wanted öneririm.

Hocam yazın sizin sayenizde JPG'Le Beau almıştım. Çok memnun etti. Önerilerinizi inceleyeceğim çok sağ olun.

Az biraz daha büyük olsan bois ımperial önerirdim. Boss bottled Triumph Elixir öneriyorum.

Çok sağ olun. Başka önerebileceğiniz parfümler varsa yazarsanız çok memnun olurum.

Hermes senin yaşlarına uygun olmaz.
Hugo Boss Elixir de alabilirsiniz.

The Scent Elixir, Boss Bottled Absolu, Armani Code EDP (2024), JPG Le Male Elixir, Dior Homme Sport (Bahar ve Yaz için daha iyi).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…