4 bin TL'ye monitör önerisi

bysemih58

Hectopat
Merhaba 2022 yılından LG 24gn600b monitör almıştım. Bu yıl 3.yıliydi ve bozuldu görüntü işlemci çipi arızalı parçası ülkemizde yok yurt dışından gelmesi gerek ve tamir masrafı 5.000TL tutuyor. Bende yeni bir monitör almaya karar verdim ama bütçem 3500 Max 4 bin TL kroniksiz sorunsuz beni uzun yıllar götürecek kendini ispatlamış bir monitör arıyorum. Taksilerin bekliyorum.

5 ms yazdığına bakma gerçek değeri 3 ms veriyor ve bu bütçelerde 3 ms verebilen monitör yok. Sözde 1 ms olup aslında testlerde diğer monitörler 6-7 ms çıkıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5 ms yazdığına bakma gerçek değeri 3 ms veriyor ve bu bütçelerde 3 ms verebilen monitör yok. Sözde 1 ms olup aslında testlerde diğer monitörler 6-7 ms çıkıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlginiz için teşekkür ederim ben LG24 GB600 alırken forumda konu açıp ve mevcut konular üzerinden bayağı araştırdım çok övdüler ve sonunda 3 yılda bozuldu benim için bu saatten sonra monitörün özelliği değil kalitesi ve sağlamlığı önemli bahsetmiş olduğunuz monitör markasını daha önce duymadım siz kullaniyor musunuz kronik bir sorunu var mı?

ASUS VA24ehf

bu monitör alınır mı? Şu an vatan da 3.534TL

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı