4 bin TL'ye rahat ayakkabı önerisi

weillgoss

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık sekiz aydır Puma Rebound V6 giyiyordum fakat son günlerde ayağımı acıtmaya başladı. Yeni bir şey bakıyorum, rahat, gündelik giyilecek şık ayakkabı önerebilir misiniz? En fazla 4 bin TL civarına çıkabilirim.

Hocam rahat ve şık diyince aklıma Skechers veya Greyder geliyor ama kış geldi.
Onun dışında biraz bütçeyi aşıp puma caven bakabilrisiniz.Hatta 11.11 indirimleriyle bütçeyi aşmaz bence tam zamanında alıyorsunuz.

Air Force 1.

2 yıl önce almıştım, daha yeni kenarlarında yırtıklar oluştu.
Barçın'da indirimli Air Force 1'ler var. İsterseniz bir göz atın, bende daha yeni bir tane daha satın aldım ve hiç pişman değilim gündelik giymeye bence çok uygun bir ayakkabı.

Hocam biraz daha araştırdım bi tanıdıkta vardı Lacoste carnaby modellerinde sizi üzmez.

Puma’nın rahat olanları spor modelleri ve Smash Buck. Amazon üzerinden hoşunuza giden A+ markaları ve bütçenizi filtreleyip bakın. Gündelikler genelde rahatsız edici olur zaten düz taban olduğu için. Sportif aktivite yaparken rahat edilebilmesi için spor ürünlerine farklı rahat, özellikli tabanlar yerleştiriliyor.

Merhaba, Hummel TIGRA önerebilirim makul fiyatlı, rahat, gündelik giydiğim bir ayakkabı.

Hocam biraz daha araştırdım bi tanıdıkta vardı Lacoste carnaby modellerinde sizi üzmez.
Hocam Nike İnitiator nasıldır İnStreet üzerinden baktım İnitiator Gri erkek 3.5k düşüyor kuponla

Hocam Nike initiator nasıldır IN Street üzerinden baktım initiator gri erkek 3.5k düşüyor kuponla Eki Görüntüle 2601285

Tasarım açısından beğenemedim hocam gidip ama fiyat olarak uygun ve Nike. Deneyip alınıcaksa okey ayağınızda nasıl duruyor falan. İnternetten alacaksanız koşulsuz iade varsa alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…