4 çekirdek işlemcinin 2 çekirdek görünmesi

ErenKCK

Hectopat
Daha fazla  
Herşeyden önce merhaba uzun bir süreden sonra aranıza bir sorun dolayısı ile gelmiş bulunmaktayım.Sorunumu anlatmam gerekirse: İşlemcim 4 çekirdektir fakat,sanırsam Windows 10 yükledikten sonra işlemcimi şuanda 2 çekirdek olarak görüyorum.Mantıksal işlemci falan o olayları denedim bi kaç da cpu unparked programı falan kullandım fakat işlemcim hala 2 çekirdek gösteriyor. Anlatabildiysem ne mutlu bana.

İşlemciniz ne?
AMD Phenom(tm) II x2 550 Processor 3.10 ghz şuanda bilgisayarda gösterilmiş olan fakat 4 çekirdekli olduğuna %100 emini işlemcimin ve işlemcim 2 çektirdekli göstermeye başladıktan sonrada oyunlarda performans düşüklüğüde yaşadım.

Varsayımlar üzerine hareket edemeyiz.
The number of cores2
The number of threads2
[TBODY] [/TBODY]
Yazıyor.

Dostum sen çift çekirdekli işlemcinin 4 çekirdekli olduğuna kendini inandırmış san kimse sana yardım edemez

Arkadaşlar haklısınız çok saçma geliyor size fakat gerçekten işlemcimin %100 4 çekirdekli olduğuna eminim.Bilgisayarcıya vermiştim sizce parçayı değiştirmiş olabilirlermi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…