4 ders ile kalmak 9. sınıflar icin mi?

Xboxcu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 11.sınıfa gidiyorum.
Sınıfta kalma kuralları getirilmişti. 4 ders zayıf ile kalma falan. 50 ile kalmayı biliyorum o hala vardı.
Ama 4 ders ile kalma sadece 9'lar içinmi müdür yardımcımız bize kalırsınız diyor ama internette kademeli olarak uygulanacak diyor. Siz ne diyorsunuz?

Milli eğitim kademeli diyor. Milli eğitim ne derse o bazen göz korkutuyorlar hocalar kanmayın.

Bende 11. sınıfa gidiyorum. Öğretmenler 4 Ders'den kalırsanız sınıf tekrarı diyor. MEB kademeli diyor. Her şey anlamsız. Hayat boş.

Bende 11. sınıfa gidiyorum. Öğretmenler 4 Ders'den kalırsanız sınıf tekrarı diyor. MEB kademeli diyor. Her şey anlamsız. Hayat boş.

Bazı hocalar sizi korkutmak için diyor hocam dediğim gibi hocaların ne dediği önemsiz bu konularda. Muhattabınız MEB olsun.

Hocam hiç hocalara bakmayın her yıl rastgele sallıyorlar siz MEB'e bakın.

Milli eğitim kademeli diyor. Milli eğitim ne derse o bazen göz korkutuyorlar hocalar kanmayın.

Yani hocam ortalamanın eskisi gibi 50 olması lazım değil mi?
Bu hocalardan çok çektik ya insanı stres içinde bırakıyorlar.

4 ders kuralı sadece 9. sınıflara geçerli. Sizin için 50 ağırlıklı ortalama ve edebiyattan geçmiş olmak yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…