CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 11 Şubat 2024 #11 Monhiary dedi: Vay be arkadaş bize denk gelmiş bu 4 dersten kalma olayı zaten edebiyattan da zayıf alırsak hiç şansımız yok kolay gelsin benim gibi bütün 9'lara. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin hocam. 2 sene ile kurtardığım için çok mutluyum. noclip dedi: Daha iyi oldu bence. Genişletmek için tıkla... İyi oldu ama sürekli sistemi değiştirmeleri yanlış. Öğrencilerle dalga geçiyorlar bildiğin.
Monhiary dedi: Vay be arkadaş bize denk gelmiş bu 4 dersten kalma olayı zaten edebiyattan da zayıf alırsak hiç şansımız yok kolay gelsin benim gibi bütün 9'lara. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin hocam. 2 sene ile kurtardığım için çok mutluyum. noclip dedi: Daha iyi oldu bence. Genişletmek için tıkla... İyi oldu ama sürekli sistemi değiştirmeleri yanlış. Öğrencilerle dalga geçiyorlar bildiğin.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 11 Şubat 2024 #12 CanVolteX dedi: Kolay gelsin hocam. 2 sene ile kurtardığım için çok mutluyum. İyi oldu ama sürekli sistemi değiştirmeleri yanlış. Öğrencilerle dalga geçiyorlar bildiğin. Genişletmek için tıkla... Bundan önce sistem ne zaman bir değişime uğradı?
CanVolteX dedi: Kolay gelsin hocam. 2 sene ile kurtardığım için çok mutluyum. İyi oldu ama sürekli sistemi değiştirmeleri yanlış. Öğrencilerle dalga geçiyorlar bildiğin. Genişletmek için tıkla... Bundan önce sistem ne zaman bir değişime uğradı?
Rigidtan Picopat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 333 Çözümler 4 11 Şubat 2024 #13 Okullar kapanmadan önce tüm hocalara sormuştum 9. sınıflar için geçerli bu sistem.
B berk4ycbn Centipat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #14 berk4ycbn dedi: 10. sınıf yıl sonu ortalamam 50'nin üstünde alttan kaldığım ders yok edebiyattan geçtim. Ama 4 dersten kaldım sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Yani geçiyorum. Zaten 9. sınıfta kalmıştım bir daha kalmak istemiyorum.
berk4ycbn dedi: 10. sınıf yıl sonu ortalamam 50'nin üstünde alttan kaldığım ders yok edebiyattan geçtim. Ama 4 dersten kaldım sınıfta kalır mıyım? Genişletmek için tıkla... Yani geçiyorum. Zaten 9. sınıfta kalmıştım bir daha kalmak istemiyorum.
Rigidtan Picopat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 333 Çözümler 4 11 Şubat 2024 #15 berk4ycbn dedi: Yani geçiyorum. Zaten 9. sınıfta kalmıştım bir daha kalmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Geçiyorsun.
berk4ycbn dedi: Yani geçiyorum. Zaten 9. sınıfta kalmıştım bir daha kalmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Geçiyorsun.
Monhiary Femtopat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 98 12 Şubat 2024 #16 noclip dedi: Daha iyi oldu bence. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi lise bir başkaymış ya birden dersler arttı alıştığın ortam değişti ister istemez zorlanıyor insan.
noclip dedi: Daha iyi oldu bence. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi lise bir başkaymış ya birden dersler arttı alıştığın ortam değişti ister istemez zorlanıyor insan.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #17 Şu an mezun oldum liseden. Her yıl matematik, fizik ve kimyadan kalıyordum. Ama hiçbir şey olmadı. Belge alamazsın sadece.
Şu an mezun oldum liseden. Her yıl matematik, fizik ve kimyadan kalıyordum. Ama hiçbir şey olmadı. Belge alamazsın sadece.
Monhiary Femtopat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 98 12 Şubat 2024 #18 Silinen üye dedi: Şu an mezun oldum liseden. Her yıl matematik, fizik ve kimyadan kalıyordum. Ama hiçbir şey olmadı. Belge alamazsın sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam üniversite sınavında bir dezavantajı oluyor mu mesela.
Silinen üye dedi: Şu an mezun oldum liseden. Her yıl matematik, fizik ve kimyadan kalıyordum. Ama hiçbir şey olmadı. Belge alamazsın sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam üniversite sınavında bir dezavantajı oluyor mu mesela.
E ekinakpınar Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 253 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #19 Monhiary dedi: Hocam üniversite sınavında bir dezavantajı oluyor mu mesela. Genişletmek için tıkla... Ortalaman 50 üstü ve edebiyattan geçtiysen tüm derslerden geçmiş sayılıyorsun yani bi sıkıntı olmuyor
Monhiary dedi: Hocam üniversite sınavında bir dezavantajı oluyor mu mesela. Genişletmek için tıkla... Ortalaman 50 üstü ve edebiyattan geçtiysen tüm derslerden geçmiş sayılıyorsun yani bi sıkıntı olmuyor
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 13 Şubat 2024 #20 Monhiary dedi: Hocam vallahi lise bir başkaymış ya birden dersler arttı alıştığın ortam değişti ister istemez zorlanıyor insan. Genişletmek için tıkla... Lisenin ortaokuldan ultra bir farklılığı yok.
Monhiary dedi: Hocam vallahi lise bir başkaymış ya birden dersler arttı alıştığın ortam değişti ister istemez zorlanıyor insan. Genişletmek için tıkla... Lisenin ortaokuldan ultra bir farklılığı yok.