Batuhan0088
Decapat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Biraz araştırdım. Evde ki bilgisayarım da FIFA vb. oynamak için satın almak istiyorum. Biraz pahalı ama sorunsuz kullanabileceğimi düşünüyorum. Salonda ki TV'ye ekranı yansıtmayı düşünüyorum. Bilgisayarım da hazır olarak Bluetooth olmadığı için ekstra aparatta almam gerekecek. USB çoklayıcı ile salonda ki TV'ye Bluetooth uzatmayı düşünüyorum. Bir problem yaşar mıyım? Harici Bluetooth ve USB çoklayıcı önerileriniz varsa da alabilirim. DualSense dışında bu daha iyi bu işini görür dediğiniz oyun kolları varsa da öneri alabilirim.
4 adet almayı düşünüyorum. 4 oyun kolunu aynı anda bilgisayarda kullanabilir miyim?
www.akakce.com
4 adet almayı düşünüyorum. 4 oyun kolunu aynı anda bilgisayarda kullanabilir miyim?

Sony DualSense Siyah Kablosuz PS5 Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony DualSense Siyah Kablosuz PS5 Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sony DualSense Siyah Kablosuz PS5 Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.650,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleyen: Moderatör: