Çözüldü 4 ekranın yalnızca ikisini yansıtmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MslmKndmr

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyal'ler dilerim. Yükledim görseldeki gibi 4 ekran kullanıyorum her şeyin 4. bir grafik tablet ve 2. ekrandaki görüntüyü buraya yansıtmak istiyorum fakat diğer ekranlar bundan etkilenmemeli bunun bir çözüm yolu var mı? Sistemi sorunsuz kullanabiliyorum fakat görüntüyü yansıtabilirsem angaryadan kurtulmuş olacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 1. ve 3. monitörlerin marka modeli MSI Pro MP271p 27, 2. monitör Huawei Mate wiev, 4. ekranda(tablet) Huion kamvas Pro 13 model: GS1331.

Dosya Ekleri

• 20221013_122646.jpg
    20221013_122646.jpg
    267,1 KB · Görüntüleme: 83
Çözüm
Windows'ta ekran ayarlarında istediğiniz ekranı seçip onu ayarlayıp doğru sıraya koydunuğunuzda istediğinizi elde edemiyor musunuz? Olmazsa ekran kartınızın sürücüsünün ayarlarından da monitör ayarlarını biraz kurcalayın derim.
Windows'ta ekran ayarlarında istediğiniz ekranı seçip onu ayarlayıp doğru sıraya koydunuğunuzda istediğinizi elde edemiyor musunuz? Olmazsa ekran kartınızın sürücüsünün ayarlarından da monitör ayarlarını biraz kurcalayın derim.

Çözüm

O kadar araştırdım Windows ayarlarından da denedim ama bu hiç aklıma gelmemişti. Söylediğiniz gibi NVIDIA denetim masasını kurcaladım birden çok ekran ayarla kısmından istediğim sonucu aldım ve Windows görüntü ayarları kısmından da çözünürlüğü ayarladım oldu. Çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı