S Sertacakyildiz53 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2016 #1 Akadaşlar benim bilgisayarımda 3gb ram vardı. Geçenlerde 1gb ram aldım ve taktım. 4 GB'n 3.25 ini kullanıyor 64 bit Windows kurdum gine olmadı. Anakartım 4 gb ram destekliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2016
Akadaşlar benim bilgisayarımda 3gb ram vardı. Geçenlerde 1gb ram aldım ve taktım. 4 GB'n 3.25 ini kullanıyor 64 bit Windows kurdum gine olmadı. Anakartım 4 gb ram destekliyor.
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 25 Şubat 2016 #2 APU işlemci kullanıyorsanız işlemci kendisi için RAM'den biraz ayırır. Ya da, taktığınız RAM bozuk olabilir.
APU işlemci kullanıyorsanız işlemci kendisi için RAM'den biraz ayırır. Ya da, taktığınız RAM bozuk olabilir.
Qrtizon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 1.400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2016 #3 Aynı frekansta olmayınca RAM'ler birbiriyle uyumsuz olabiliyor. 1GB modülü tek takmayı deneyiniz eğer tek halde çalışmıyorsa RAM bozuk olabilir.
Aynı frekansta olmayınca RAM'ler birbiriyle uyumsuz olabiliyor. 1GB modülü tek takmayı deneyiniz eğer tek halde çalışmıyorsa RAM bozuk olabilir.
S Sertacakyildiz53 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2016 #4 Qrtizon dedi: Aynı frekansta olmayınca RAM'ler birbiriyle uyumsuz olabiliyor. 1GB modülü tek takmayı deneyiniz eğer tek halde çalışmıyorsa RAM bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... ram bozuk değil ramı bilgisayarım görüyor fakat 3.25 ini kullanıyor Sertacakyildiz53 dedi: ram bozuk değil ramı bilgisayarım görüyor fakat 3.25 ini kullanıyor Genişletmek için tıkla... frekansları da aynı Plyra dedi: APU işlemci kullanıyorsanız işlemci kendisi için RAM'den biraz ayırır. Ya da, taktığınız RAM bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... işlemcim apu değil lütfen çözelim arkadaşlar
Qrtizon dedi: Aynı frekansta olmayınca RAM'ler birbiriyle uyumsuz olabiliyor. 1GB modülü tek takmayı deneyiniz eğer tek halde çalışmıyorsa RAM bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... ram bozuk değil ramı bilgisayarım görüyor fakat 3.25 ini kullanıyor Sertacakyildiz53 dedi: ram bozuk değil ramı bilgisayarım görüyor fakat 3.25 ini kullanıyor Genişletmek için tıkla... frekansları da aynı Plyra dedi: APU işlemci kullanıyorsanız işlemci kendisi için RAM'den biraz ayırır. Ya da, taktığınız RAM bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... işlemcim apu değil lütfen çözelim arkadaşlar
O Onur Aktaş Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2016 #5 Ramları tek tek takıp denediniz mi?
S Sertacakyildiz53 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2016 #6 Onur Aktaş dedi: Ramları tek tek takıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim tek takınca çalışıyor Arkadaşlar ram lerin 700mb I donanıma ayırıyor onu Nasıl düzeltirim
Onur Aktaş dedi: Ramları tek tek takıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim tek takınca çalışıyor Arkadaşlar ram lerin 700mb I donanıma ayırıyor onu Nasıl düzeltirim