4 GB DDR2 RAM sisteme işletim sistemi önerisi

Hocam bence o bilgisayarı sal, fosil olmuş o bilgisayar artık.

HDD ile Windows 7 üzeri hiçbir işletim sistem kullanılmamalı.

Yazdığım mesajın neyi hoşunuza gitmedi? Ekte Görev Yöneticisi açık Windows 7'den daha az RAM kullandığını görüyorsun 10 LTSB'nin, ayrıca Windows 7 ile arasında hiçbir fark yok hız olarak, ve HDD üzerinde Windows 7'den daha hızlı açılmasıda garip bir durum. Şimdi sen neden denemediğin bir sürümü eleştirdinki? Desteği 4 önce biten Windows sürümü yerine 2 yıl desteği olan sistem daha mantıklı değil mi? Ayrıca HDD'de Windows 8.1'de yağ gibi akar hocam.

HDD ile Windows 7 üzeri hiçbir işletim sistem kullanılmamalı.
Windows 7 ve 8.1'de sorun olmaz. Windows 10 ve üstü işletim sistemi kullanırken muhakkak SSD gerekiyor. HDD çok sorun çıkartıyor.

Windows 7 ve 8.1'de sorun olmaz. Windows 10 ve üstü işletim sistemi kullanırken muhakkak SSD gerekiyor. HDD çok sorun çıkartıyor.

Windows 10'un 1809'dan sonraki sürümleri HDD'ler için ağır hocam, direk SSD gerek denilmemeli.

Windows 10'un 1809'dan sonraki sürümleri HDD'ler için ağır hocam, direk SSD gerek denilmemeli.
Evet hocam gerçekten çok ağır geliyor oyunlarda bile etkiliyor neredeyse.

Hocam bence o bilgisayarı sal, fosil olmuş o bilgisayar artık.
Daha yeni aldım ne salması Mafia2, Tomb Raider falan oynatıyor yeter bana.

Yazdığınız sisteme geçtim, Windows 7'den de akıcı bir şekilde kullanıyorum teşekkürler.

Yazdığınız sisteme geçtim, Windows 7'den de akıcı bir şekilde kullanıyorum teşekkürler.

Ne güzel hocam , bende kullanıyorum şu anda sistemi aklına takılan bir yer olursa söyle yanıtlarım.

Ne güzel hocam , bende kullanıyorum şu anda sistemi aklına takılan bir yer olursa söyle yanıtlarım.

En kısa sürede ben de eski laptopa kuracağım. Keşke desteği 2 yıl değil de daha uzun olsaydı bu kadar hızlı bir sürüm olması heyecan veriyor. Eray beye teşekkür ediyorum verdiği bilgiler için. Eray bey 64 Bit 2019 LTSC'yi test etme imkanı buldunuz mu? LTSC 2019'un süresi 2029'a kadar devam ediyor.

Yarin deneyeceğim, hatırlattığınız iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…