4 GB DDR4 2400 MHz RAM Önerisi

Orta seviyelerde dizüstü bilgisayarı aldım indirimle. RAM yüksek olan ekran kartı ve işlemci aynı olan PC'ler 1000 - 1500 TL daha pahalı idi. Ben de RAM düşük, işlemci yüksek ve ekran kartı orta seviye olsun dedim. Garanti dahilinde kendileri takıyorlarmış aynı zamanda sizde alıp biz takarız dediler. Ben de şimdi size soruyorum hangi RAM uyumlu olur benim bilgisayara? F/P uyumlu çalışacak RAM olursa daha iyi olur. Bilgisayarımı F/P aldım alacağım ürün de F/P olsun.

Bendeki olan RAM;
DIMM1: SK Hynix HMA851S6AFR6N-UH

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM alırken dikkat edilmesi gerekenler,
-Aynı DDR ve MHZ olması,
-Dizüstü ise dizüstü RAM, masaüstü için ise masaüstüne uygun RAM alınmalıdır, boyları farklı oluyor.
Zaten RAM'inizin kodunu internette taratınca çıkıyor, aynısından alın ki sorun çıkma ihtimali en aza düşsün.

Benim RAM aratınca çıkıyor fakat yurtdışı alırsam daha pahalı ya gelir. Bende diyorum ki bunun değerlerinde falan uyumlu bulamaz mıyım?
Bulursun. Başka bir 4 GB DDR4 2400 MHZ bak. Ama CL değerleri de aynı olsun. Ve laptop ise laptop RAM'i olmasına dikkat et.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı