4 GB Gskill 1600 MHZ 2 GB GSKİLL 1333 MHZ Bellek Aynı Anda Çalışır mı?

O

OceanWave

Ziyaretçi
Arkadaşlar bende Gskill 4 gb 1600 mhz cl9 tek modül ram var. Bütçem olmadığı için 4 gb alamıyorum aynısından. Bende 2 gb almaya karar verdim. Baktım ki 2 gb 1333 mhz gskill cl9 ram ucuz fiyata satılıyor. Yarın alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Uyum sorunu çıkar mı?
  • Dual Channel çalışır mı?
  • Herhangi bir sorun çıkar mı?
  • Fx6300 işlemci 1333 mhz performans kaybı yaşar mı? Çok mu yaşar? Veya çalışır mı?

Asus M5A97 LE R2.0 Anakart.
4 gb 1600 mhz Gskill cl9 bellek tek modül.
Fx6300 işlemci.

Galiba diğeriyle aynı mhz değerlerine eşitleyip çalışıyordu ya da uyumsuzluk sorunu olabilir.

Bios'tan Ram frekanslarınızı 1333 MHZ'a düşürün. Sorun olmaz.

@Silinen üye Hiç bir sorun çıkmaz değil mi? Diğer soruları da yanıtlayın lütfen. Kafamda soru işareti kalmasın. Yarın alacağım.

Mhz düşünce CL değeride düşeceği için fazla bir performans kaybı olmaz.

Aradaki farkı anlamazsın. Sadece Bios'tan 2 Ram'inde frekanslarını 1333 MHZ'a düşür o kadar. Hiç bir sorun olmaz.

Hani diyorlar ya 1866 mhz olmalı Amd falan. Sorun çıkmayacak ise yarın alacağım. 6 gb yeter herhalde. Aynısından almaya bütçem yok. Bu yüzden soru soruyorum sorun çıkarsa bir daha alamam.

Hani diyorlar ya 1866 mhz olmalı Amd falan. Sorun çıkmayacak ise yarın alacağım. 6 gb yeter herhalde. Aynısından almaya bütçem yok. Bu yüzden soru soruyorum sorun çıkarsa bir daha alamam.
6 GB yeterlidir. Hiçbir sorun olmaz. AMD'ye 5000 MHZ Ram'de taksan AMD yine AMD. Bende çift kanal 8 GB 1866 MHZ var. 1600'de kullanıyorum aynı 1866'da kullanıyorum yine aynı. Oyunlarda filan imkanı yok anlaşılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…