Muhammed Ali Kurt Femtopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #1 Ekran kartı alacağım bir tane. 4 GB ile 8 GB arasında bir fark var mı? Varsa CrossFire yapsam olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2021
Ekran kartı alacağım bir tane. 4 GB ile 8 GB arasında bir fark var mı? Varsa CrossFire yapsam olur mu?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 3 Nisan 2021 #2 Mantığınız saçma. 4 GB olan kart hangisi 8 GB olan hangisi? Ekran kartı arasındaki farklar GB'a bakarak söylenmez şunu öğrenin artık.
Mantığınız saçma. 4 GB olan kart hangisi 8 GB olan hangisi? Ekran kartı arasındaki farklar GB'a bakarak söylenmez şunu öğrenin artık.
Rogfan123 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #3 Muhammed Ali Kurt dedi: Ekran kartı alacağım bir tane. 4 GB ile 8 GB arasında bir fark var mı? Varsa CrossFire yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Crossfire yok o eskidendi. Rx 5700 xt öneririm 8gb.
Muhammed Ali Kurt dedi: Ekran kartı alacağım bir tane. 4 GB ile 8 GB arasında bir fark var mı? Varsa CrossFire yapsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Crossfire yok o eskidendi. Rx 5700 xt öneririm 8gb.
B A T U H A N Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Nisan 2021 #4 Aynı model kartlar ise 8 GB alınmasını öneririm. Geçen War Thunder ssaa açtım 7 GB VRAM kullanıyor.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 3 Nisan 2021 #5 Tabii ki fark vardır. 4 GB VRAM üzeri kullanılmaya başlarsa oyunlarda drop yenilebilir bu yüzden 4 GB VRAM'li kartlar artık yetersiz gelebiliyor. İmkanın varsa 8 GB VRAM'li modelini al.
Tabii ki fark vardır. 4 GB VRAM üzeri kullanılmaya başlarsa oyunlarda drop yenilebilir bu yüzden 4 GB VRAM'li kartlar artık yetersiz gelebiliyor. İmkanın varsa 8 GB VRAM'li modelini al.
Muhammed Ali Kurt Femtopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #6 The G.O.A.T dedi: Mantığınız saçma. 4 GB olan kart hangisi 8 GB olan hangisi? Ekran kartı arasındaki farklar GB'a bakarak söylenmez şunu öğrenin artık. Genişletmek için tıkla... ben tam bilmiyom bit e mi bakılıyor
The G.O.A.T dedi: Mantığınız saçma. 4 GB olan kart hangisi 8 GB olan hangisi? Ekran kartı arasındaki farklar GB'a bakarak söylenmez şunu öğrenin artık. Genişletmek için tıkla... ben tam bilmiyom bit e mi bakılıyor
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #7 Evet çok fazla. Eğer oyun 4 barajını çok rahat geçiyorsa 8 olana göre daha az FPS verir. Texture ayarını ultra açamazsınız drop yedirir.
Evet çok fazla. Eğer oyun 4 barajını çok rahat geçiyorsa 8 olana göre daha az FPS verir. Texture ayarını ultra açamazsınız drop yedirir.
B A T U H A N Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Nisan 2021 #8 Muhammed Ali Kurt dedi: ben tam bilmiyom bit e mi bakılıyor Genişletmek için tıkla... Kartların modellerini belirt misin?
Muhammed Ali Kurt dedi: ben tam bilmiyom bit e mi bakılıyor Genişletmek için tıkla... Kartların modellerini belirt misin?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 3 Nisan 2021 #9 Muhammed Ali Kurt dedi: ben tam bilmiyom bit e mi bakılıyor Genişletmek için tıkla... Modeline bakıyor kardeşim.
Muhammed Ali Kurt dedi: ben tam bilmiyom bit e mi bakılıyor Genişletmek için tıkla... Modeline bakıyor kardeşim.
Üstadı'm Decapat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 650 Çözümler 1 3 Nisan 2021 #10 Yapacağın işleme göre değişir mesela mining için çok fark olur.