Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #11 yusufylmz_26 dedi: Alternatif oyun: 18 Wheels of Steel: Haulin’ on Steam Life on the road is filled with obstacles. Do you have the juice to go from gearjammer to boss man in the trucking business? Climb in the can and find out! store.steampowered.com Küçükken çok oynardım. Genişletmek için tıkla... Hocam ProMods'ta oynamak istiyorum önerin için sağ ol bir bakarım.
yusufylmz_26 dedi: Alternatif oyun: 18 Wheels of Steel: Haulin’ on Steam Life on the road is filled with obstacles. Do you have the juice to go from gearjammer to boss man in the trucking business? Climb in the can and find out! store.steampowered.com Küçükken çok oynardım. Genişletmek için tıkla... Hocam ProMods'ta oynamak istiyorum önerin için sağ ol bir bakarım.
yusufylmz_26 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 801 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo İdeapad Gaming 3 GTX 1650 Ti Ryzen 5 4600h 16 GB Ram Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #12 Groah dedi: Hocam ProMods'ta oynamak istiyorum önerin için sağ ol bir bakarım. Genişletmek için tıkla... ProMods Online değil mi? PC ETS'yi açsa bile multiplayer oynaman mümkün değil.
Groah dedi: Hocam ProMods'ta oynamak istiyorum önerin için sağ ol bir bakarım. Genişletmek için tıkla... ProMods Online değil mi? PC ETS'yi açsa bile multiplayer oynaman mümkün değil.
Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #13 yusufylmz_26 dedi: ProMods Online değil mi? PC ETS'yi açsa bile multiplayer oynaman mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Evet Online 1.40 sürümünde oynuyordum şimdi 1.48 olmuş sanırım acaba kaldırır mı diye sordum teşekkür ederim.
yusufylmz_26 dedi: ProMods Online değil mi? PC ETS'yi açsa bile multiplayer oynaman mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Evet Online 1.40 sürümünde oynuyordum şimdi 1.48 olmuş sanırım acaba kaldırır mı diye sordum teşekkür ederim.