4 GB RAM 16 veya 32 GB'ta çıkartılırsa Adobe programları rahat kullanılabilir mi?

Muhammety55

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci
İ5
Merhaba, laptopumda 4 GB RAM var ve Premiere Pro After Effects kullanırken çok kasıyor. RAM yetersiz geliyor. Bu dönemde malum PC fiyatları da çok arttı sadece RAM'ı arttırsam 16 veya 32 GB'a çıkarsam bilgisayarımda sorun olur mu ve programları kullanırken yine kasma donma yaşar mıyım, kısacası bir işe yarar mı?

Merhaba, laptopumda 4 GB RAM var ve Premiere Pro After Effects kullanırken çok kasıyor. RAM yetersiz geliyor. Bu dönemde malum PC fiyatları da çok arttı sadece RAM'ı arttırsam 16 veya 32 GB'a çıkarsam bilgisayarımda sorun olur mu ve programları kullanırken yine kasma donma yaşar mıyım, kısacası bir işe yarar mı?
adobe photoshop için kaç gb ram?

Adobe Photoshop bilgisayara indirmek için bilgisayarın minimum 8 GB Ram'e sahip olması gerekir. Ayrıca Adobe Photoshop programını indirmek için bilgisayarda en az 5 GB kullanılmayan alan olması gereklidir.

Adobe premier pro

• İşlemci: Intel 6. ...
  • İşletim Sistemi: Windows 10, MacOS X v10.13 veya daha yeni.
  • Bellek (RAM): 8GB.
  • Depolama: 8GB boş alan.
  • Grafik Kartı: İntel UHD Grafik 630 veya Nvidia CUDA uyumlu grafik kartı veya AMD uyumlu grafik kartı
  • Ekran: 1280 x 800 çözünürlük.

After effects

İşlemci: Intel veya AMD Dört Çekirdekli İşlemci
İşletim sistemi: Microsoft Windows 10 (64 bit) V20H2 veya üstü
RAM: 16 GB RAM
GPU: 2 GB GPU VRAM
Not: NVIDIA GPU'lu sistemler için Windows 11, NVIDIA sürücü sürümü 472.12 veya üzerini gerektirir.

Öyle yapmak yerine 1x16 gb alıp
Yapabiliyorsanız 4 GB'yi çıkarıp 8+8 yapın, bilgisayar rahatlayacaktır. İşlemciniz kaçıncı nesil?
parasal sıkıntı çekmiyosa 2x16gb de alabiilr şuan parasal skıntı çekiyorsan x16gb ram alıp 4gb ramı çıkarma 20gb ram olsun daha iyi hem sonradan 32 ye yükseltebilirsin

Son düzenleme:
Yapabiliyorsanız 4 GB'yi çıkarıp 8+8 yapın, bilgisayar rahatlayacaktır. İşlemciniz kaçıncı nesil?
İroniyi anlamadınız galiba. i5 yazıp devamında nesil, model belirtmediği için öyle dedim.
8. Nesil sıkıntı çıkarır mı

8. Nesil bir sorun olur mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı