Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 5 Eylül 2018 #11 polakavic dedi: BIOS' unuzu default ayarlara getirip dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum
polakavic dedi: BIOS' unuzu default ayarlara getirip dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum
justreo Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 388 5 Eylül 2018 #12 Yabancı ve Türk forumlara baktım başka yöntem bulamadım.
Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 5 Eylül 2018 #13 polakavic dedi: BIOS' unuzu default ayarlara getirip dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Birşey değişmedi. justreo dedi: Yabancı ve Türk forumlara baktım başka yöntem bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bende bulamadım ya
polakavic dedi: BIOS' unuzu default ayarlara getirip dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Birşey değişmedi. justreo dedi: Yabancı ve Türk forumlara baktım başka yöntem bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bende bulamadım ya
justreo Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 388 5 Eylül 2018 #14 Ali52521 dedi: Birşey değişmedi. Bende bulamadım ya [emoji29] Genişletmek için tıkla... BIOS'a iyice baktınız mı? Belki kurcalayarak bulursunuz. BIOS Update atın diyeceğimde eski BIOS'ların updateleri zor bulunuyor.
Ali52521 dedi: Birşey değişmedi. Bende bulamadım ya [emoji29] Genişletmek için tıkla... BIOS'a iyice baktınız mı? Belki kurcalayarak bulursunuz. BIOS Update atın diyeceğimde eski BIOS'ların updateleri zor bulunuyor.
Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 5 Eylül 2018 #15 justreo dedi: BIOS'a iyice baktınız mı? Belki kurcalayarak bulursunuz. BIOS Update atın diyeceğimde eski BIOS'ların updateleri zor bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Vallaha ben hemen kurcaladim birşey değişmedi , bios pilini 5 dakka çıkartıp geri taksam ? İşlem den kaynaklanabilir mi?
justreo dedi: BIOS'a iyice baktınız mı? Belki kurcalayarak bulursunuz. BIOS Update atın diyeceğimde eski BIOS'ların updateleri zor bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Vallaha ben hemen kurcaladim birşey değişmedi , bios pilini 5 dakka çıkartıp geri taksam ? İşlem den kaynaklanabilir mi?
justreo Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 388 5 Eylül 2018 #16 Ali52521 dedi: Vallaha ben hemen kurcaladim birşey değişmedi , bios pilini 5 dakka çıkartıp geri taksam ? İşlem den kaynaklanabilir mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'u öyle sıfırlamadınız mı zaten?
Ali52521 dedi: Vallaha ben hemen kurcaladim birşey değişmedi , bios pilini 5 dakka çıkartıp geri taksam ? İşlem den kaynaklanabilir mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'u öyle sıfırlamadınız mı zaten?
Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 5 Eylül 2018 #17 justreo dedi: BIOS'u öyle sıfırlamadınız mı zaten? Genişletmek için tıkla... Load default setting - ten bahsediyosan evet O sıfırlamak sa evet Sıfirladım
justreo dedi: BIOS'u öyle sıfırlamadınız mı zaten? Genişletmek için tıkla... Load default setting - ten bahsediyosan evet O sıfırlamak sa evet Sıfirladım
justreo Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 388 5 Eylül 2018 #18 Ali52521 dedi: Load default setting - ten bahsediyosan evet Genişletmek için tıkla... BIOS pili çıkartarak sıfırladınız sandım.
Ali52521 dedi: Load default setting - ten bahsediyosan evet Genişletmek için tıkla... BIOS pili çıkartarak sıfırladınız sandım.
Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 5 Eylül 2018 #19 justreo dedi: BIOS pili çıkartarak sıfırladınız sandım. Genişletmek için tıkla... Yok dur bi deneyeyim Hala aynı justreo dedi: BIOS pili çıkartarak sıfırladınız sandım. Genişletmek için tıkla... Ne olcakko şimdi? Lütfen arkadaşlar başka bir bilginiz varsa lütfen yazın bu problemim bari çözülsün @Ali Güngör @Recep Baltaş polakavic dedi: BIOS' unuzu default ayarlara getirip dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... justreo dedi: BIOS pili çıkartarak sıfırladınız sandım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar lütfen biraz yardım edin Son düzenleme: 5 Eylül 2018
justreo dedi: BIOS pili çıkartarak sıfırladınız sandım. Genişletmek için tıkla... Yok dur bi deneyeyim Hala aynı justreo dedi: BIOS pili çıkartarak sıfırladınız sandım. Genişletmek için tıkla... Ne olcakko şimdi? Lütfen arkadaşlar başka bir bilginiz varsa lütfen yazın bu problemim bari çözülsün @Ali Güngör @Recep Baltaş polakavic dedi: BIOS' unuzu default ayarlara getirip dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... justreo dedi: BIOS pili çıkartarak sıfırladınız sandım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar lütfen biraz yardım edin
justreo Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 388 5 Eylül 2018 #20 Ali52521 dedi: Yok dur bi deneyeyim Hala aynı Ne olcakko şimdi? Lütfen arkadaşlar başka bir bilginiz varsa lütfen yazın bu problemim bari çözülsün @Ali Güngör @Recep Baltaş Arkadaşlar lütfen biraz yardım edin Genişletmek için tıkla... Aklıma gelenleri söyledim reis. Moderatörleri etiketleyebilirsin konuya.
Ali52521 dedi: Yok dur bi deneyeyim Hala aynı Ne olcakko şimdi? Lütfen arkadaşlar başka bir bilginiz varsa lütfen yazın bu problemim bari çözülsün @Ali Güngör @Recep Baltaş Arkadaşlar lütfen biraz yardım edin Genişletmek için tıkla... Aklıma gelenleri söyledim reis. Moderatörleri etiketleyebilirsin konuya.