4 GB RAM ETS 2 açar mı?

Alperen Sanlı

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıya sistemi verdim dostlar sizce açar mı?

Dosya Ekleri

• abcde.png
    15,9 KB · Görüntüleme: 55
  • abcder.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 51
r3 5300 u 8 gb ram laptop zorlanıyordu. Dahili ekran kartı olduğu için kullandığım bu örneği verdim.
En düşük ayarlarda 'belki'

Belki açar. Açar açmasına da açmaktan kastınız ne 10FPS'te oyun oynarım diyorsanız neden olmasın çünkü işlemci 2 çekirdek 3 GHz GPU'nuz da tümleşik

Oyun belirtilen sistemin altında da çalışıyor. En düşük ayarlada 8 GB RAM'in olsa 30 FPS civarı oynarsın. Ben i3 2310M ve HD 3000 ile 20 25FPS oynuyordum. 4 GB RAM asla yetmez dostum en az 6 GB RAM'e sahip olman lazım arka arkaya çok drop giriyor ve dünya yüklenmiyor. Yükleyeceksen 1.45'in altında sürüm yükle.

Belki açar. Açar açmasına da açmaktan kastınız ne 10FPS'te oyun oynarım diyorsanız neden olmasın çünkü işlemci 2 çekirdek 3 GHz GPU'nuz da tümleşik.

Ben 30 FPS falan açacaksa oynayayım diyordumda oda olmayacak galiba

Ben 30 FPS falan açacaksa oynayayım diyordumda oda olmayacak galiba

Dostum oynayabilirsin ama dediğim gibi ETS de RAM çok önemli. En az 6 GB RAM olsun ki anca dropsuz oynarsın. Eski sürümeleri yükle 1.41 1.42 civarları onları rahatlıkla oynarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…