Selamlar, PC'm eski ve 4 GB RAM'i GT 840M'i var. Dying Light açar mı? Açarsa kaç FPS alırım ve donar mı? Teşekkürler.
Muhtemelen kaldırmaz hocam ya o ekran kartı e spor oyunları için uygun bir şey diğer orta seviye oyunlarda 30 fpsin altını çokça görürsün.Selamlar, PC'm eski ve 4 GB RAM'i GT 840M'i var. Dying Light açar mı? Açarsa kaç FPS alırım ve donar mı? Teşekkürler.
Benim de dizüstü bilgisayarımın ekran kartı gt 840m çünkü oradan biliyorum.Muhtemelen kaldırmaz hocam ya o ekran kartı e spor oyunları için uygun bir şey diğer orta seviye oyunlarda 30 fpsin altını çokça görürsün.
Oynatmayacaktır.Selamlar, PC'm eski ve 4 GB RAM'i GT 840M'i var. Dying Light açar mı? Açarsa kaç FPS alırım ve donar mı? Teşekkürler.
Muhtemelen kaldırmaz hocam ya o ekran kartı e spor oyunları için uygun bir şey diğer orta seviye oyunlarda 30 FPS'in altını çokça görürsün.
Oynatmayacaktır.
İşlemcisini bile söylemedi adam belki işlemcisi kötü veya iyi hemen cevap vermesek belki yanlış bilgilendirebilirsin çünkü.
İşlemciside iyiyse açar.
4 gb ram 850m ile çok rahat oynuyordum ama 840 açar mı bilmiyorum. İşlemcin iyiyse düşük ayarlarda oynayabilirsin.Selamlar, PC'm eski ve 4 GB RAM'i GT 840M'i var. Dying Light açar mı? Açarsa kaç FPS alırım ve donar mı? Teşekkürler.
E-spor oyunlarından kastın nedir? Hangi oyun mesela? CSGO,R6 oynayan e-sporcuların hiçbirinde GT840M görmedim çünkü.o ekran kartı e spor oyunları için

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.