T tunaz44 Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 7 9 Haziran 2020 #1 Selamlar, PC'm eski ve 4 GB RAM'i GT 840M'i var. Dying Light açar mı? Açarsa kaç FPS alırım ve donar mı? Teşekkürler.
Selamlar, PC'm eski ve 4 GB RAM'i GT 840M'i var. Dying Light açar mı? Açarsa kaç FPS alırım ve donar mı? Teşekkürler.
V valid123 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #2 tunaz44 dedi: Selamlar, PC'm eski ve 4 GB RAM'i GT 840M'i var. Dying Light açar mı? Açarsa kaç FPS alırım ve donar mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İşlemcini de söylersen sevinirim. Artı 0 Eksi
tunaz44 dedi: Selamlar, PC'm eski ve 4 GB RAM'i GT 840M'i var. Dying Light açar mı? Açarsa kaç FPS alırım ve donar mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İşlemcini de söylersen sevinirim.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.252 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 9 Haziran 2020 #3 tunaz44 dedi: Selamlar, PC'm eski ve 4 GB RAM'i GT 840M'i var. Dying Light açar mı? Açarsa kaç FPS alırım ve donar mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kaldırmaz hocam ya o ekran kartı e spor oyunları için uygun bir şey diğer orta seviye oyunlarda 30 fpsin altını çokça görürsün. celilemrednsmnt dedi: Muhtemelen kaldırmaz hocam ya o ekran kartı e spor oyunları için uygun bir şey diğer orta seviye oyunlarda 30 fpsin altını çokça görürsün. Genişletmek için tıkla... Benim de dizüstü bilgisayarımın ekran kartı gt 840m çünkü oradan biliyorum. Artı 0 Eksi
tunaz44 dedi: Selamlar, PC'm eski ve 4 GB RAM'i GT 840M'i var. Dying Light açar mı? Açarsa kaç FPS alırım ve donar mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kaldırmaz hocam ya o ekran kartı e spor oyunları için uygun bir şey diğer orta seviye oyunlarda 30 fpsin altını çokça görürsün. celilemrednsmnt dedi: Muhtemelen kaldırmaz hocam ya o ekran kartı e spor oyunları için uygun bir şey diğer orta seviye oyunlarda 30 fpsin altını çokça görürsün. Genişletmek için tıkla... Benim de dizüstü bilgisayarımın ekran kartı gt 840m çünkü oradan biliyorum.
Tegwen Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 346 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Öğrencisi 9 Haziran 2020 #4 Açar ama rahat oynayacağını sanmam FPS düşük olabilir. Artı 0 Eksi
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 9 Haziran 2020 #5 tunaz44 dedi: Selamlar, PC'm eski ve 4 GB RAM'i GT 840M'i var. Dying Light açar mı? Açarsa kaç FPS alırım ve donar mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oynatmayacaktır. Artı 0 Eksi
tunaz44 dedi: Selamlar, PC'm eski ve 4 GB RAM'i GT 840M'i var. Dying Light açar mı? Açarsa kaç FPS alırım ve donar mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oynatmayacaktır.
V valid123 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #6 celilemrednsmnt dedi: Muhtemelen kaldırmaz hocam ya o ekran kartı e spor oyunları için uygun bir şey diğer orta seviye oyunlarda 30 FPS'in altını çokça görürsün. Genişletmek için tıkla... İşlemcisini bile söylemedi adam belki işlemcisi kötü veya iyi hemen cevap vermesek belki yanlış bilgilendirebilirsin çünkü . 132923 dedi: Oynatmayacaktır. Genişletmek için tıkla... İşlemciside iyiyse açar. Artı 0 Eksi
celilemrednsmnt dedi: Muhtemelen kaldırmaz hocam ya o ekran kartı e spor oyunları için uygun bir şey diğer orta seviye oyunlarda 30 FPS'in altını çokça görürsün. Genişletmek için tıkla... İşlemcisini bile söylemedi adam belki işlemcisi kötü veya iyi hemen cevap vermesek belki yanlış bilgilendirebilirsin çünkü . 132923 dedi: Oynatmayacaktır. Genişletmek için tıkla... İşlemciside iyiyse açar.
Tegwen Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 346 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Öğrencisi 9 Haziran 2020 #7 valid123 dedi: İşlemcisini bile söylemedi adam belki işlemcisi kötü veya iyi hemen cevap vermesek belki yanlış bilgilendirebilirsin çünkü . İşlemciside iyiyse açar. Genişletmek için tıkla... RAM ve ekran kartı çok önemli Dying Light'da. Artı 0 Eksi
valid123 dedi: İşlemcisini bile söylemedi adam belki işlemcisi kötü veya iyi hemen cevap vermesek belki yanlış bilgilendirebilirsin çünkü . İşlemciside iyiyse açar. Genişletmek için tıkla... RAM ve ekran kartı çok önemli Dying Light'da.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 9 Haziran 2020 #8 İşlemci iyi olsa ne olacak? Zannetmiyorum oyundan zevk alacağınızı. Artı 0 Eksi
A Alegod Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 102 9 Haziran 2020 #9 tunaz44 dedi: Selamlar, PC'm eski ve 4 GB RAM'i GT 840M'i var. Dying Light açar mı? Açarsa kaç FPS alırım ve donar mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 4 gb ram 850m ile çok rahat oynuyordum ama 840 açar mı bilmiyorum. İşlemcin iyiyse düşük ayarlarda oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
tunaz44 dedi: Selamlar, PC'm eski ve 4 GB RAM'i GT 840M'i var. Dying Light açar mı? Açarsa kaç FPS alırım ve donar mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 4 gb ram 850m ile çok rahat oynuyordum ama 840 açar mı bilmiyorum. İşlemcin iyiyse düşük ayarlarda oynayabilirsin.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 9 Haziran 2020 #10 celilemrednsmnt dedi: o ekran kartı e spor oyunları için Genişletmek için tıkla... E-spor oyunlarından kastın nedir? Hangi oyun mesela? CSGO,R6 oynayan e-sporcuların hiçbirinde GT840M görmedim çünkü. Artı 0 Eksi
celilemrednsmnt dedi: o ekran kartı e spor oyunları için Genişletmek için tıkla... E-spor oyunlarından kastın nedir? Hangi oyun mesela? CSGO,R6 oynayan e-sporcuların hiçbirinde GT840M görmedim çünkü.