4 GB RAM günümüzde yeterli mi?

601.912hmet

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 (Silverstone Kr-03)
Gigabyte Aorus GTX 1080Ti Xtreme
G.Skill Ripjaws V 16+16 3600
MSI B550M PRO-VDH WiFi
Samsung 860 Evo 500 GB SATA 3
Samsung 970 Evo Plus 1 TB NVMe
Thermaltake Smart 700W RGB 80+
Lian Li Lancool 205M Mesh (+2 Aerocool 120 ARGB)
Samsung Odyssey G3 27" 165Hz
Meslek
Öğrenci
Soru net şöyle bir DDR3 1333MHz 4 GB RAM günümüzde ne kadar iş görür?

Son düzenleyen: Moderatör:
sen forumdakilere bakma forumdakiler 16 gb ram kullandıkları için onlara kötü gelebilir 4 gb ramla tabikide pubg fortnite v.s oynayamazssin ama lol csgo gibi oyunlari oynayabilirsin
Edit::win 10 kullanma
Eskiden olsa CS:GO'da iş görürdü. Ama Valve sağolsun boş güncellemeleriyle akıcı bir şekilde oynamak için orta düzey bir sistem istiyor.

4 GB RAM'li masaüstü PC'ye sahibim
LOL Rimworld Minecraft Zula CS:GO gibi oyunları oynaya biliyorum tabii ki günümüzdeki PUBG gibi oyunlarda yetmez yeri geliyor 8 GB yetmiyor o tarz oyunlara yani oynadığın oyun tarzına göre değişir. Ek bilgi olarak windows 10 kullanıyorum

Arkadaşlar çoğu kişi CS:GO oynatmıyor falan demiş de gayet rahat oynayabiliyorsunuz takılma donma olmadan. İmza kısmındaki sistem ile akıcı bir şekilde orta ayarlarda oynayabiliyorum. LoL için zaten söylenebilecek bir şey yok inanılmaz rahat oynuyorsunuz. Yüksek ayarlar +60 FPS. Yeni nesil oyunlar için yeterli değil tabii ki o ayrı konu. Ayriyetten bu sistemle TESV'de oynadım. Hiç drop olmadı demiyorum fakat çok nadir drop yiyordum 100+ mod ile high ayarlarda. Grafik modları kurmazsanız gayet stabil bir şekilde de oynayabilirsiniz.

4 GB RAM ile Windows 10 kesinlikle kullanılmaz net.

4 GB RAM ile Windows 10 kesinlikle kullanılmaz net.

Haklısınız kullanılmazda fazla oyun oynamıyorum genelde bilgisayarda daha çok ödev video izlemek internet dolaşmak gibi eylemleri yapıyorum bir de canım sıkıldığında LOL rimworld CS:GO Zula tarzı düşük sistem oyunlarını oynuyorum kısacası.

Hocam bizim okuldaki bilgisayarlarda Windows 10 kurulu 4 GB RAM ile o bile delirtiyor beni. İşlemciler fena değil ama belki ekran kartı olmadığı içindir. Rahat kullanabiliyorsanız ne mutlu size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…