4 GB RAM ile LoL oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Lucario gx

Femtopat
Daha fazla  
Selam.

4 GB RAM, 30 GB depolama ile(bilgisayın zaten bu kadar yeri vardı) LoL oynanır mı?(Windows 10)

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer bileşenlere göre değişmekle birlikte LoL için ortalama 4 GB RAM yeterli olacaktır. 60 FPS stabil oynarsınız muhtemelen.

Diğer bileşenlere göre değişmekle birlikte LoL için ortalama 4 GB RAM yeterli olacaktır. 60 FPS stabil oynarsınız muhtemelen.

Teşekkür ederim. Yükledim şimdi. Denedim ilk başta 01 FPS Ti şimdi 30 FPS civarında.

4 GB i5 2310 işlemci ile ekran kartı olmadan oneboard üzerinden çözünürlüğü düşürüp yine de oynayabiliyordum. Eğer idarelik bir ekran kartın varsa daha rahat oynatır kanka.

Hocam 16 GB RAM veya 8 GB RAM LoL için yeterli gibi ama daha yüksek RAM isteyen oyun oynayacaksanız 16 GB yeterlidir.

Teşekkür ederim. Yükledim şimdi. Denedim ilk başta 01 FPS Ti şimdi 30 FPS civarında.

Ayarları düşürmenizi öneririm. LoL'de küçük detaylar hem oyuna odaklanmanıza engel olur hem de FPS düşürür. Ben ortada kullanıyorum ancak size tavsiyem düşüğe almanız.

Ayarları düşürmenizi öneririm. LoL'de küçük detaylar hem oyuna odaklanmanıza engel olur hem de FPS düşürür. Ben ortada kullanıyorum ancak size tavsiyem düşüğe almanız.
Zaten hepsi en düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…