PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 8 Ekim 2021 #11 Acı Rakı dedi: Eğer kurduysanız deneyimlerinizi anlatabilirsiniz ama kurmadıysanız kurduktan sonra da anlatırsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kurmadım hocam şuan. En geç yarına kurar deneyimimle ilgili konu açar sizi etiketlerim .
Acı Rakı dedi: Eğer kurduysanız deneyimlerinizi anlatabilirsiniz ama kurmadıysanız kurduktan sonra da anlatırsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kurmadım hocam şuan. En geç yarına kurar deneyimimle ilgili konu açar sizi etiketlerim .
Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #12 PhoenixTech dedi: Kurmadım hocam şu an. En geç yarına kurar deneyimimle ilgili konu açar sizi etiketlerim . Genişletmek için tıkla... Teşekkürler umarım iyi bir performans alırsınız. Microsoft'un tam tersi işletim sistemlerini düşük sistemde de çalışmasını sağlaması gerekirken her güncellemeyle birlikte sistemlerin yeterliliği azalıyor.
PhoenixTech dedi: Kurmadım hocam şu an. En geç yarına kurar deneyimimle ilgili konu açar sizi etiketlerim . Genişletmek için tıkla... Teşekkürler umarım iyi bir performans alırsınız. Microsoft'un tam tersi işletim sistemlerini düşük sistemde de çalışmasını sağlaması gerekirken her güncellemeyle birlikte sistemlerin yeterliliği azalıyor.