4 GB RAM kaç TL'dir?

i3 3110 Intel HD Graphics 4000 var ama.
Intel HD 4000 gene ıkınır bu arada. İ5'li versiyona sahibim ve 8 GB RAM ile gene 30 FPS civarı zorlanıyordu. Laptop olduğu için ani kasmalad vardı ama FPS çok iyi değildi genede.
Yinede denemesi bedava.

Intel HD 4000 gene ıkınır bu arada. i5'li versiyona sahibim ve 8 GB RAM ile gene 30 FPS civarı zorlanıyordu. Laptop olduğu için ani kasmalad vardı ama FPS çok iyi değildi gene de.
Yine de denemesi bedava.

Grafikleri duşurdum şu an 4 GB ara sıra çok kasıyor ama 8 alırsam düzelir herhalde.

Intel HD 4000 gene ıkınır bu arada. i5'li versiyona sahibim ve 8 GB RAM ile gene 30 FPS civarı zorlanıyordu. Laptop olduğu için ani kasmalad vardı ama FPS çok iyi değildi gene de.
Yine de denemesi bedava.

Ekran kartı mi aliyim.

Grafikleri duşurdum şu an 4 GB ara sıra çok kasıyor ama 8 alırsam düzelir herhalde.

Ekran kartı mi aliyim.
Paranız varsa alabilirsiniz, 1000TL altına RX 470 filan.

Aldım sorun bitti kasma çok yok ara sıra belki drop giriyor FPS 30 40 FPS artti.
Intel HD 4000 için fazlasıyla FPS doğrusu. Beklemiyordum. Kendim bizzat oynamıyordum ama bir tanıdık oynarken 30 FPS filan görüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…