iGPU kullandığından emin değiliz.İşlemci GPU'sunun VRAM'ini kısıtlayarak.
İşlemci GPU'sunun VRAM'ini kısıtlayarak.
iGPU kullandığından emin değiliz.
Anakartınız nedir? Bazı eski yonga setleri 32 Bit adresleme yapabiliyor en fazla.
Sistemde harici ekran kartınız yoksa işlemcinin içindeki GPU'yu kullanırsınız. iGPU denilen bu donanım da RAM'den biraz alan ayırır kendine.Nasıl yani anlamadım?
PC'nin 64 Bit olması bir anlam ifade etmiyor. Yonga seti önemli. CPU-Z ile öğrenebilirsiniz.64 Bit PC anakartı bilmiyorum nereden öğrenebilirim?
CPU-Z'den öğreniliyor mu sanırım.64 Bit PC anakartı bilmiyorum nereden öğrenebilirim?
Sistemde harici ekran kartınız yoksa işlemcinin içindeki GPU'yu kullanırsınız. iGPU denilen bu donanım da RAM'den biraz alan ayırır kendine.
PC'nin 64 Bit olması bir anlam ifade etmiyor. Yonga seti önemli. CPU-Z ile öğrenebilirsiniz.
![]()
Anakart Modeli Nasıl Öğrenilir?
Anakartınız, bilgisayarınızın bütün bileşenlerinin takılı olduğu bir levha. Anakartınızın modelini öğrendiğinizde sisteminize takabileceğiniz diğerwww.technopat.net
Sistemde harici ekran kartınız yoksa işlemcinin içindeki GPU'yu kullanırsınız. iGPU denilen bu donanım da RAM'den biraz alan ayırır kendine.
PC'nin 64 Bit olması bir anlam ifade etmiyor. Yonga seti önemli. CPU-Z ile öğrenebilirsiniz.
![]()
Anakart Modeli Nasıl Öğrenilir?
Anakartınız, bilgisayarınızın bütün bileşenlerinin takılı olduğu bir levha. Anakartınızın modelini öğrendiğinizde sisteminize takabileceğiniz diğerwww.technopat.net
CPU-Z mi indireyim?
İndirdim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.