Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #11 MükreminT dedi: Yetmez en az (rahat oynamak istersen)16 GB olması lazım. Genişletmek için tıkla... Açık dünya olmadıkça 8 gb da gayet yetiyor.
MükreminT dedi: Yetmez en az (rahat oynamak istersen)16 GB olması lazım. Genişletmek için tıkla... Açık dünya olmadıkça 8 gb da gayet yetiyor.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #12 baranegun dedi: 16 GB derken? Yok hocam az kalmış rahat oynaması için 512 GB RAM gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ne?
baranegun dedi: 16 GB derken? Yok hocam az kalmış rahat oynaması için 512 GB RAM gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ne?
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 5 Ağustos 2021 #13 baranegun dedi: 16 GB derken? Yok hocam az kalmış rahat oynaması için 512 GB RAM gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Rahat için 16 GB normal 8 arkadaş doğru söylemiş.
baranegun dedi: 16 GB derken? Yok hocam az kalmış rahat oynaması için 512 GB RAM gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Rahat için 16 GB normal 8 arkadaş doğru söylemiş.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #14 Zinederon dedi: Açık dünya olmadıkça 8 GB da gayet yetiyor. Genişletmek için tıkla... 8 idare eder ama bir süre sonra +8 GB ekleme isteği duyacaksındır arkaya Spotify, Chrome vs. açarsan kasmaya başlayacaktır.
Zinederon dedi: Açık dünya olmadıkça 8 GB da gayet yetiyor. Genişletmek için tıkla... 8 idare eder ama bir süre sonra +8 GB ekleme isteği duyacaksındır arkaya Spotify, Chrome vs. açarsan kasmaya başlayacaktır.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 5 Ağustos 2021 #15 Fian Şampiyonu dedi: Arkadaş haklı hocam. Ağır bir oyuna girince keyfini çıkartmak için 16 GB şart oluyor artık. Genişletmek için tıkla... Zaten çok ta pahalı değil.
Fian Şampiyonu dedi: Arkadaş haklı hocam. Ağır bir oyuna girince keyfini çıkartmak için 16 GB şart oluyor artık. Genişletmek için tıkla... Zaten çok ta pahalı değil.
Laudatory Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 5 Ağustos 2021 #16 8 GB kafi zaten o PC ile yeni oyunları oynayamazsın 4 GB LoL için bile düşük kalıp donabiliyor FPS droplar yaşanıyor. Olmadı iyi bir internetin var ise GeForce NOW öneririm.
8 GB kafi zaten o PC ile yeni oyunları oynayamazsın 4 GB LoL için bile düşük kalıp donabiliyor FPS droplar yaşanıyor. Olmadı iyi bir internetin var ise GeForce NOW öneririm.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #17 MükreminT dedi: 8 idare eder ama bir süre sonra +8 GB ekleme isteği duyacaksındır arkaya Spotify, Chrome vs. açarsan kasmaya başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet bu yüzden ben oyun oynarken arkada Spotify Discord Vs. açamıyorum telefondan kullanıyorum ama oda ulaklık kullanırken sıkıntı oluyor.
MükreminT dedi: 8 idare eder ama bir süre sonra +8 GB ekleme isteği duyacaksındır arkaya Spotify, Chrome vs. açarsan kasmaya başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet bu yüzden ben oyun oynarken arkada Spotify Discord Vs. açamıyorum telefondan kullanıyorum ama oda ulaklık kullanırken sıkıntı oluyor.
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.149 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2021 #18 hayvan beyin dedi: Ekran kartı: Intel HD Graphics 4000. Ekran kartı hafızası: 1792MB. RAM: 4 GB. İşlemci: Core i5. İşlemci GHz: 2.70GHz HDD boş alan: 390GB. İşletim sistemi: Windows 10. Hangi oyunlar yüklenir? Genişletmek için tıkla... Eğer iyi bir internetin varsa GeForce NOW'dan oyna bence, bu sistemle oyun biraz zor. (işlemcinin 4.nesil veya daha aşağısı olduğunu varsayıyorum)
hayvan beyin dedi: Ekran kartı: Intel HD Graphics 4000. Ekran kartı hafızası: 1792MB. RAM: 4 GB. İşlemci: Core i5. İşlemci GHz: 2.70GHz HDD boş alan: 390GB. İşletim sistemi: Windows 10. Hangi oyunlar yüklenir? Genişletmek için tıkla... Eğer iyi bir internetin varsa GeForce NOW'dan oyna bence, bu sistemle oyun biraz zor. (işlemcinin 4.nesil veya daha aşağısı olduğunu varsayıyorum)
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 5 Ağustos 2021 #19 4GB Allaha emanet gidiyor hocam en azından 8GB ye geçmenizi şiddetle öneririm.
hayvan beyin Picopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #20 baranegun dedi: i5 derken? İşlemciniz belki 9.nesil i5'dir, belki 1.nesildir. Kaçıncı nesil işlemciniz? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı nesil olduğunu bilmiyorum ama modeli şu; Core i5 3337U lain7 dedi: Ne tür oyunlar seviyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Açık dünya. 157187 dedi: Hangi oyun mesela bir örnek verseydin. Genişletmek için tıkla... Mafia 2, GTA 4 tarzı oyunlar. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2021
baranegun dedi: i5 derken? İşlemciniz belki 9.nesil i5'dir, belki 1.nesildir. Kaçıncı nesil işlemciniz? Genişletmek için tıkla... Kaçıncı nesil olduğunu bilmiyorum ama modeli şu; Core i5 3337U lain7 dedi: Ne tür oyunlar seviyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Açık dünya. 157187 dedi: Hangi oyun mesela bir örnek verseydin. Genişletmek için tıkla... Mafia 2, GTA 4 tarzı oyunlar.