twchplus Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 460 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 8 GB Ram, intel core i3-4160 3.60 GHz , AMD Radeon R7 240, MSI H81M-P33 Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #1 4 GB RAM. TravelMate 5742g. Windows 10 456 GB depolama alanı.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.785 Çözümler 26 Yer Muğla 15 Şubat 2022 #2 twchplus dedi: 4 GB RAM. TravelMate 5742g. Windows 10. 456 GB depolama alanı. Genişletmek için tıkla... Modele baktım açar fakat FPS yerde sürünür gibi duruyor 30-40FPS.
twchplus dedi: 4 GB RAM. TravelMate 5742g. Windows 10. 456 GB depolama alanı. Genişletmek için tıkla... Modele baktım açar fakat FPS yerde sürünür gibi duruyor 30-40FPS.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.500 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer İstanbul 15 Şubat 2022 #3 Hocam ben 4GB ram ile oyunu 5FPS oynamıştım. Sinirden sildim ama sen şu siteye bakabilirsin. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com
Hocam ben 4GB ram ile oyunu 5FPS oynamıştım. Sinirden sildim ama sen şu siteye bakabilirsin. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com
twchplus Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 460 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 8 GB Ram, intel core i3-4160 3.60 GHz , AMD Radeon R7 240, MSI H81M-P33 Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #4 kanka fps 0.1 olsun benim için iyi Rustin Cohle dedi: Modele baktım açar fakat FPS yerde sürünür gibi duruyor 30-40FPS. Genişletmek için tıkla... baktı KingStannis dedi: Hocam ben 4GB ram ile oyunu 5FPS oynamıştım. Sinirden sildim ama sen şu siteye bakabilirsin. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Genişletmek için tıkla... baktım program indiriyor virüsdür diye açmadım
kanka fps 0.1 olsun benim için iyi Rustin Cohle dedi: Modele baktım açar fakat FPS yerde sürünür gibi duruyor 30-40FPS. Genişletmek için tıkla... baktı KingStannis dedi: Hocam ben 4GB ram ile oyunu 5FPS oynamıştım. Sinirden sildim ama sen şu siteye bakabilirsin. Requirements Test Check your system requirements. Can I Run it? Test your specs and rate your gamimg PC. www.systemrequirementslab.com Genişletmek için tıkla... baktım program indiriyor virüsdür diye açmadım
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.500 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer İstanbul 15 Şubat 2022 #5 twchplus dedi: baktım program indiriyor virüsdür diye açmadım Genişletmek için tıkla... O uygulamayla senin sistem özelliklerini alıyor.
twchplus dedi: baktım program indiriyor virüsdür diye açmadım Genişletmek için tıkla... O uygulamayla senin sistem özelliklerini alıyor.
Kesut Momser Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 290 Yer ГКПП Маказа Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2022 #6 twchplus dedi: kanka fps 0.1 olsun benim için iyi baktı baktım program indiriyor virüsdür diye açmadım Genişletmek için tıkla... Uygulama indirmesinin sebebi sistem özelliklerini görmek.
twchplus dedi: kanka fps 0.1 olsun benim için iyi baktı baktım program indiriyor virüsdür diye açmadım Genişletmek için tıkla... Uygulama indirmesinin sebebi sistem özelliklerini görmek.
twchplus Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 460 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 8 GB Ram, intel core i3-4160 3.60 GHz , AMD Radeon R7 240, MSI H81M-P33 Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #7 tamam o zaman tekrar bakıyo KingStannis dedi: O uygulamayla senin sistem özelliklerini alıyor. Genişletmek için tıkla... rum teşekkürler tamam o zaman tekrar bakıyo KingStannis dedi: O uygulamayla senin sistem özelliklerini alıyor. Genişletmek için tıkla... rum teşekkürlert Kesut Momser dedi: Uygulama indirmesinin sebebi sistem özelliklerini görmek. Genişletmek için tıkla... twchplus dedi: tamam o zaman tekrar bakıyo rum teşekkürler tamam o zaman tekrar bakıyo rum teşekkürlert Genişletmek için tıkla... of tamamdır teşekkürler tekrar yapıyorum
tamam o zaman tekrar bakıyo KingStannis dedi: O uygulamayla senin sistem özelliklerini alıyor. Genişletmek için tıkla... rum teşekkürler tamam o zaman tekrar bakıyo KingStannis dedi: O uygulamayla senin sistem özelliklerini alıyor. Genişletmek için tıkla... rum teşekkürlert Kesut Momser dedi: Uygulama indirmesinin sebebi sistem özelliklerini görmek. Genişletmek için tıkla... twchplus dedi: tamam o zaman tekrar bakıyo rum teşekkürler tamam o zaman tekrar bakıyo rum teşekkürlert Genişletmek için tıkla... of tamamdır teşekkürler tekrar yapıyorum
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 15 Şubat 2022 #8 İşlemci de ekran kartı da bayağı zayıf. 20-30FPS arası olur droplu bir şekilde.
twchplus Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 460 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 8 GB Ram, intel core i3-4160 3.60 GHz , AMD Radeon R7 240, MSI H81M-P33 Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #9 tamam açsın yeter valla baran_basaran dedi: İşlemci de ekran kartı da bayağı zayıf. 20-30FPS arası olur droplu bir şekilde. Genişletmek için tıkla...
tamam açsın yeter valla baran_basaran dedi: İşlemci de ekran kartı da bayağı zayıf. 20-30FPS arası olur droplu bir şekilde. Genişletmek için tıkla...
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 15 Şubat 2022 #10 twchplus dedi: tamam açsın yeter valla Genişletmek için tıkla... Zerre keyif almazsın. Emin ol bir süre sonra sinirlenip kapatacaksın.
twchplus dedi: tamam açsın yeter valla Genişletmek için tıkla... Zerre keyif almazsın. Emin ol bir süre sonra sinirlenip kapatacaksın.