4 GB RAM sisteme 32 Bit Windows 7 kurulur mu?

İşlemcin 64 bit destekliyorsa 64 bit kurman daha iyi olur.
64 bit de google inmiyor

b
Neden Windows 7 kurmak istiyorsun? Amacın internete girip kullanmak ise Windows 7 yerine bir Linux dağıtımı kurmayı deneyebilirsin.
bikaç crack oyun oynarım cs 1.6 gibi onun dışında video fln izlerim

tam windows 7'ye göre bir ram miktarı.
windows 7 kurmalımıym ve kaç bit

Neden Windows 7 kurmak istiyorsun? Amacın internete girip kullanmak ise Windows 7 yerine bir Linux dağıtımı kurmayı deneyebilirsin.
linux mint xfce kullanıyorum fakat çok da beğenmedim

@Hamza Yüksel Linux dağıtımlarında da CS 1.6 ve bunun gibi oyunlar oynanabiliyor. 64 Bit kuracaksanız Chrome yerine Firefox kullanmak zorundasınız. Firefox'ta ömrünü Windows 7 için doldurmaya başladı ancak Chrome'a göre kullanabileceğiniz tek tarayıcı artık Firefox.

Linux Mint Xfce kullanıyorum fakat çok da beğenmedim.

Arayüzü özelleştirmek te bir seçenek. İnternette Xfce için tema nasıl yapılır şeklinde kaynaklar vardır illaki.

@Hamza Yüksel Linux dağıtımlarında da CS 1.6 ve bunun gibi oyunlar oynanabiliyor. 64 Bit kuracaksanız Chrome yerine Firefox kullanmak zorundasınız. Firefox'ta ömrünü Windows 7 için doldurmaya başladı ancak Chrome'a göre kullanabileceğiniz tek tarayıcı artık Firefox.
cs 1.6 oynanabiliyor ama para vermek istemiyorum windows 7 64 bit çoğu uygulamayı desteklermi

Arayüzü özelleştirmek te bir seçenek. İnternette Xfce için tema nasıl yapılır şeklinde kaynaklar vardır illaki.
windows 7 usb yazdırmak için rufus gibi bir uygulama varmı linux için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı