SoloTMann Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 4 GB RAM'i olan eski bir PC var ona Linux yükleyip denemek istiyorum ama hangisini seçmem gerektiğini bilmiyorum.
4 GB RAM'i olan eski bir PC var ona Linux yükleyip denemek istiyorum ama hangisini seçmem gerektiğini bilmiyorum.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.103 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #2 Linux Mint XFCE.
SoloTMann Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 Bayram Tempest dedi: Linux Mint Xfce. Genişletmek için tıkla... Linux Mint kurdum Firefox da iken kasmalar oluyor. Linux Mint Xfce farklı bir dağıtım mı?
Bayram Tempest dedi: Linux Mint Xfce. Genişletmek için tıkla... Linux Mint kurdum Firefox da iken kasmalar oluyor. Linux Mint Xfce farklı bir dağıtım mı?
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #4 Xubuntu ve Linux Mint XFCE.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.103 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #5 SoloTMann dedi: Linux Mint kurdum Firefox da iken kasmalar oluyor. Linux Mint Xfce farklı bir dağıtım mı? Genişletmek için tıkla... XFCE masaüstünün ismi. Kastıysa muhtemelen Cinnamon kurmuşsunuzdur.
SoloTMann dedi: Linux Mint kurdum Firefox da iken kasmalar oluyor. Linux Mint Xfce farklı bir dağıtım mı? Genişletmek için tıkla... XFCE masaüstünün ismi. Kastıysa muhtemelen Cinnamon kurmuşsunuzdur.
SoloTMann Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #6 Bayram Tempest dedi: Xfce masaüstünün ismi. Kastıysa muhtemelen Cinnamon kurmuşsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Evet kurduğum Cinnamon.
Bayram Tempest dedi: Xfce masaüstünün ismi. Kastıysa muhtemelen Cinnamon kurmuşsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Evet kurduğum Cinnamon.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.103 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #7 SoloTMann dedi: Evet kurduğum Cinnamon. Genişletmek için tıkla... Cinnamon ağır bir masaüstüdür. XFCE kurunuz.
SoloTMann dedi: Evet kurduğum Cinnamon. Genişletmek için tıkla... Cinnamon ağır bir masaüstüdür. XFCE kurunuz.
SoloTMann Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #8 Bayram Tempest dedi: Cinnamon ağır bir masaüstüdür. Xfce kurunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürederim indirmeye başladm.
Bayram Tempest dedi: Cinnamon ağır bir masaüstüdür. Xfce kurunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürederim indirmeye başladm.
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.681 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Temmuz 2024 #9 Xfce veya kde masaüstünü kullanan bir dağıtım olabilir. Mint xfce güzel bir tercih, fedora kde gibi dağıtımlara da göz atabilirsiniz
Xfce veya kde masaüstünü kullanan bir dağıtım olabilir. Mint xfce güzel bir tercih, fedora kde gibi dağıtımlara da göz atabilirsiniz
SoloTMann Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #10 lisra dedi: Xfce veya KDE masaüstünü kullanan bir dağıtım olabilir. Mint Xfce güzel bir tercih, Fedora KDE gibi dağıtımlara da göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz dağıtım Windows'a benzer. Xfce'yi deneyip sonra düşünüceğim.
lisra dedi: Xfce veya KDE masaüstünü kullanan bir dağıtım olabilir. Mint Xfce güzel bir tercih, Fedora KDE gibi dağıtımlara da göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz dağıtım Windows'a benzer. Xfce'yi deneyip sonra düşünüceğim.