R Ripleys Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Selam. 4 GB RAM'li bir bilgisayarın kaldıra bileceği Online oyun arıyorum. Bildiğiniz Online oyun var mı? Sistemim: i5 8265U 3.9GHz işlemci. NVIDIA MX230 ekran kartı. 4 GB RAM. 1TB HDD.
Selam. 4 GB RAM'li bir bilgisayarın kaldıra bileceği Online oyun arıyorum. Bildiğiniz Online oyun var mı? Sistemim: i5 8265U 3.9GHz işlemci. NVIDIA MX230 ekran kartı. 4 GB RAM. 1TB HDD.
R Reanrao Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #2 Counter-Strike: Source
ytugr4 Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #3 Lol Oynayabilirsin (Langue of Legends)
R Reanrao Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #4 ytugr4 dedi: Lol Oynayabilirsin (Langue of Legends) Genişletmek için tıkla... Bende de neredeyse aynı sistem var artık 4gb ram ile lol zor oluyor.
ytugr4 dedi: Lol Oynayabilirsin (Langue of Legends) Genişletmek için tıkla... Bende de neredeyse aynı sistem var artık 4gb ram ile lol zor oluyor.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.695 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #5 Ripleys dedi: Selam. 4 GB RAM'li bir bilgisayarın kaldıra bileceği Online oyun arıyorum. Bildiğiniz Online oyun var mı? Sistemim: i5 8265U 3.9GHz işlemci. NVIDIA MX230 ekran kartı. 4 GB RAM. 1TB HD. Genişletmek için tıkla... Katana Zero.
Ripleys dedi: Selam. 4 GB RAM'li bir bilgisayarın kaldıra bileceği Online oyun arıyorum. Bildiğiniz Online oyun var mı? Sistemim: i5 8265U 3.9GHz işlemci. NVIDIA MX230 ekran kartı. 4 GB RAM. 1TB HD. Genişletmek için tıkla... Katana Zero.
R Ripleys Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #6 Tuğra Akın dedi: Katana Zero. Genişletmek için tıkla... Onu bitirdim hocam Reanrao dedi: Counter-Strike: Source Genişletmek için tıkla... İndirimde olunca valve complete pack almayı düşünüyorum zaten
Tuğra Akın dedi: Katana Zero. Genişletmek için tıkla... Onu bitirdim hocam Reanrao dedi: Counter-Strike: Source Genişletmek için tıkla... İndirimde olunca valve complete pack almayı düşünüyorum zaten
R Reanrao Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #7 Ripleys dedi: Onu bitirdim hocam İndirimde olunca valve complete pack almayı düşünüyorum zaten Genişletmek için tıkla... Bence online oyun bakmayın sisteminize olacak pek online oyun yok online istemezseniz size 20'den fazla oyun önerebilirim.
Ripleys dedi: Onu bitirdim hocam İndirimde olunca valve complete pack almayı düşünüyorum zaten Genişletmek için tıkla... Bence online oyun bakmayın sisteminize olacak pek online oyun yok online istemezseniz size 20'den fazla oyun önerebilirim.
OrkunErkmen Kilopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 225 5 Ağustos 2022 #8 Herhalde Gta:Sa kaldırabilir .Hikaye modunda hikayeyi bitir sıkılınca hileyle biraz oyna ondan da sıkılınca MTA'ya geç.
Herhalde Gta:Sa kaldırabilir .Hikaye modunda hikayeyi bitir sıkılınca hileyle biraz oyna ondan da sıkılınca MTA'ya geç.
R Ripleys Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #9 Reanrao dedi: Bence online oyun bakmayın sisteminize olacak pek online oyun yok online istemezseniz size 20'den fazla oyun önerebilirim. Genişletmek için tıkla... O zaman önerilinizi yazar mısınız OrkunErkmen dedi: Herhalde Gta:Sa kaldırabilir .Hikaye modunda hikayeyi bitir sıkılınca hileyle biraz oyna ondan da sıkılınca MTA'ya geç. Genişletmek için tıkla... Hocam mta ufak da olsa oynamıştım ama pek anlamadım. Anlata bilir misiniz ufak da olsa bilgi sahibi olurum
Reanrao dedi: Bence online oyun bakmayın sisteminize olacak pek online oyun yok online istemezseniz size 20'den fazla oyun önerebilirim. Genişletmek için tıkla... O zaman önerilinizi yazar mısınız OrkunErkmen dedi: Herhalde Gta:Sa kaldırabilir .Hikaye modunda hikayeyi bitir sıkılınca hileyle biraz oyna ondan da sıkılınca MTA'ya geç. Genişletmek için tıkla... Hocam mta ufak da olsa oynamıştım ama pek anlamadım. Anlata bilir misiniz ufak da olsa bilgi sahibi olurum
R Reanrao Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #10 Ripleys dedi: O zaman önerilinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Borderlands 1/2 Resident Evil 4 Dead Cells Stardew Valley Hollow Knight Town of Salem Coffe talk Badland Fallout 3/new Vegas Papers, Please Unrailed Team Fortress 2 Portal 1/2 Half-Life 1/2 Celeste Call of Duty Modern Warfare serisi
Ripleys dedi: O zaman önerilinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Borderlands 1/2 Resident Evil 4 Dead Cells Stardew Valley Hollow Knight Town of Salem Coffe talk Badland Fallout 3/new Vegas Papers, Please Unrailed Team Fortress 2 Portal 1/2 Half-Life 1/2 Celeste Call of Duty Modern Warfare serisi