Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2023 #11 Ahmetbuğragzkra dedi: Galiba Windows 11'de uygulamalar daha fazla yer kaplıyor. Mesela Spotify 10 GB gibi. Peki nasıl geçeceğim Windows 11'e. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yok alan aynı kalıyor. Ben Update ile kurdum. Sistemin kaldırmıyorsa kurma stabilize değil.
Ahmetbuğragzkra dedi: Galiba Windows 11'de uygulamalar daha fazla yer kaplıyor. Mesela Spotify 10 GB gibi. Peki nasıl geçeceğim Windows 11'e. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yok alan aynı kalıyor. Ben Update ile kurdum. Sistemin kaldırmıyorsa kurma stabilize değil.
Ahmetbuğragzkra Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 393 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #12 Kagan61 dedi: Hayır öyle bir şey yok alan aynı kalıyor. Ben Update ile kurdum. Sistemin kaldırmıyorsa kurma stabilize değil. Genişletmek için tıkla... İşte onu nasıl yapacağız.
Kagan61 dedi: Hayır öyle bir şey yok alan aynı kalıyor. Ben Update ile kurdum. Sistemin kaldırmıyorsa kurma stabilize değil. Genişletmek için tıkla... İşte onu nasıl yapacağız.
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2023 #13 Maalesef bilmiyorum ben Update ile geçtim. Tavsiyem geçmemen sistemin yetmiyorsa kötü çalışır.
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 7 Haziran 2023 #14 Ahmetbuğragzkra dedi: Galiba Windows 11'de uygulamalar daha fazla yer kaplıyor. Mesela Spotify 10 GB gibi. Peki nasıl geçeceğim Windows 11'e. Genişletmek için tıkla... Bir sürü yazı yazdım fakat sildim düzgün anlatamadığımdan. Microsoft'tan veya hei docdan ISO'yu indir, Rufus programını kullanarak flash bellekten halledebilirsin. İnternette videolar var hatta Windows 11 kurulum USB'si hazırlama diye. Kagan61 dedi: Maalesef bilmiyorum ben Update ile geçtim. Tavsiyem geçmemen sistemin yetmiyorsa kötü çalışır. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM, 2 veya üstü çekirdekli ortalama işlemci ile sıkıntı olmaz.
Ahmetbuğragzkra dedi: Galiba Windows 11'de uygulamalar daha fazla yer kaplıyor. Mesela Spotify 10 GB gibi. Peki nasıl geçeceğim Windows 11'e. Genişletmek için tıkla... Bir sürü yazı yazdım fakat sildim düzgün anlatamadığımdan. Microsoft'tan veya hei docdan ISO'yu indir, Rufus programını kullanarak flash bellekten halledebilirsin. İnternette videolar var hatta Windows 11 kurulum USB'si hazırlama diye. Kagan61 dedi: Maalesef bilmiyorum ben Update ile geçtim. Tavsiyem geçmemen sistemin yetmiyorsa kötü çalışır. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM, 2 veya üstü çekirdekli ortalama işlemci ile sıkıntı olmaz.