4 GB RAM takılı laptopa 8 GB daha takmak mı mantıklı yoksa yalnız 8 GB mi?

kharberd

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, eski bir laptopum var. Cihazda ekran kartı yok dolayısı ile RAM önemli bir parça. 4 GB RAM var 8 GB bir RAM daha aldım. Sizce 4+8 GB mi yoksa yalnız 8 GB mi daha verimli olur cihaz için? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kanka 12 her zaman 8 den büyüktür 4+8 yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
4+8 tabii ki.

Dual olması için 4+4 yapabilirsin. Hız konusunda bir sorunum yok diyorsan 4+8 olur. (Ama 4+8 olması çok aşırı saçma eski bir PC olduğu için görmezden geliyorum bu cevabı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dual olması için 4+4 yapabilirsin. Hız konusunda bir sorunum yok diyorsan 4+8 olur. (Ama 4+8 olması çok aşırı saçma eski bir PC olduğu için görmezden geliyorum bu cevabı.)

4+8 de Dual çalışabilir. 4+4 Dual çalışır kalan 4 GB Single çalışır.

Eski bir PC olduğu için 8 GB aldım.

Tek giriş 8 GB yerine 4+8 GB daha verimli diyenlerdensin sende zannediyorum?

Ben Türkçe yazdığımı düşünüyorum. Bir şey zannetmene gerek yok, tekrar oku istersen.

Ne tesadüf, bende Türkçe cevap verdim. Ben sana 8+4 ya da tek slot 8 GB diyorum. İkisinden birini öner diyorum, sen bana 4+4 Dual diyorsun.

Söylenmesi gereken şey net ve açık; 8+4 ya da yalnız 8. (nokta)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…