4 GB RAM tavsiyesi

bedozk65

Hectopat
Yer
arkanda
Daha fazla  
Meslek
boş işler müdürü
Arkadaşlar Memtest yaptım. 4 GB'lık RAM'in bozuk olduğunu gördüm. Direkt çöpe salladım. Bana yeni 4 GB'lık bir RAM tavsiyesi verebilir misiniz?
Şu an kullandığım RAM Samsung 2 GB 1333 MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Memtest yaptım. 4 GB'lık RAM'in bozuk olduğunu gördüm. Direkt çöpe salladım. Bana yeni 4 GB'lık bir RAM tavsiyesi verebilir misiniz?
Şu an kullandığım RAM Samsung 2 GB 1333 MHz.
Kullandığın ramin aynısını al problem yaşama

CPU-Z üzerinden Memory ve SPD kısımlarını paylaşın.
Katılıyorum 4 gb ram önermem ama alcaksan çift al 8 gb olsun oyun oynayacaksan günümüz oyunlarında 8 gb bile bazı oyunlarda yetmiyor senin kararın
Kullandığın ramin aynısını al problem yaşama
Aynen buda olabilir ama çift olmalı yoksa o bilgisayardan hayır bekleme 4 gb ram bile az geliyor günümüz oyunlarına dediğim gibi
Katılıyorum 4 gb ram önermem ama alcaksan çift al 8 gb olsun oyun oynayacaksan günümüz oyunlarında 8 gb bile bazı oyunlarda yetmiyor senin kararın

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (11).png
    Ekran Görüntüsü (11).png
    76,3 KB · Görüntüleme: 52
  • Ekran Görüntüsü (12).png
    Ekran Görüntüsü (12).png
    75 KB · Görüntüleme: 53
İlgi.

RAM'inizin aynısı. Fakat kit olmadığı için uyum sorunu olma ihtimali var. Alabilirseniz 2x4 GB kit öneririm.

Vakit ayırdığınız için sağ olun hocam teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı