4 GB RAM Windows 10'da kasma yaratır mı?

4 GB RAM ve HDD kullanıyorum Windows 10 performans ayarlarını yapınca gayet akıcı ancak oyunlar da sürekli FPS kaybı yaşıyordum 8.1'e geçince oyunları sorunsuz oynuyorum sana önerim 7'de kalman ya da 8.1 Single Language geçmen.

Benim kuzenimin eski PC'si 4 GB RAM'e sahip. Windows 10 kurduk 7'den gecis yapti kasma falan hiçbir şey yok. Surum 2004 is derlemesi 610.

Bunu test etmek için arkada uygulama açık bırakmak gerekir. Sadece opera, steam ve antivirüs programı açıkken dahi 4 GB'den daha fazla bellek kullanımı oluyor.

HDD ve 4 GB RAM ile Windows 10 kullandım gayet de sorunsuzdu. Benim kaygım işlemcinden yana O işlemci yükün altından kalkabilir mi?

Evet yaratır. Ben iki seçenek öneriyorum bütçen var ise RAM yükseltmek. Daha basit bir çözüm ise Windows 7 kullanmak.

SSD yoksa da Windows 10'a geçilmez.

Hocam kuzenimin sisteminde SSD yok HDD var ve hiçbir kasma yok?

Bunu test etmek için arkada uygulama açık bırakmak gerekir. Sadece Opera, Steam ve antivirüs programı açıkken dahi 4 GB'dan daha fazla bellek kullanımı oluyor.

Tamam oyun falan dahi oynuyor kasma yok? Ders falan dinliyor ayni anda muzik falan bende biliyorum yani .
Ayni soruyu bende sizin gibi sordum test ettim o kasma yok dedi inanmadim sonra test ettim kasmiyor.

Windows 10 1909 sürümünü kullanırsanız, sisteminiz rahat eder. Eski sistemler için Windows 10 2004 sürümünü önermiyorum.

Windows 10'a geçerse ve illegal sitelere girmezse Antivirüs programı kullanmasına gerek yok ki zaten Windows da iyi koruyor, ben de şuan virüs programı yok. RAM'i 4 GB yaparsan rahatlar bilgisayarın.

4 GB fazla fazla yeter. Ama RAM kaliteli ise. MHz ve RAM tipi DDR4 ise yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…